reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Edytka, jak tu zajrzysz, to daj znać, czy karmisz obie córeczki piersią i w ogóle jak sobie radzisz:)

Radzimy sobie całkiem dobrze jak na razie. Karmię albo z piersi albo odciągniętym mlekiem, ale na razie każdą z osobna. Zamówiłam już poduszkę do karmienia bliźniąt to od poniedziałku będę obie naraz karmić :) Już obie ładnie ssają:) Budzimy je co 3 godziny na karmienie i jak po karmieniu zasną to jeszcze sporo czasu dla siebie mamy :) Mleko ściągam ok 4 razy dziennie i ok 4-6 razy przystawiam, jak na razie dla obu starcza. Cieszę się, że w szpitalu powalczyłam trochę laktatorem.

reklama
Radzimy sobie całkiem dobrze jak na razie. Karmię albo z piersi albo odciągniętym mlekiem, ale na razie każdą z osobna. Zamówiłam już poduszkę do karmienia bliźniąt to od poniedziałku będę obie naraz karmić :) Już obie ładnie ssają:) Budzimy je co 3 godziny na karmienie i jak po karmieniu zasną to jeszcze sporo czasu dla siebie mamy :) Mleko ściągam ok 4 razy dziennie i ok 4-6 razy przystawiam, jak na razie dla obu starcza. Cieszę się, że w szpitalu powalczyłam trochę laktatorem.

Edytka to super!!! Miło słyszeć, że u Ciebie wszystko dobrze i karmisz piersią! :)

O 13.49 i 13.51 na świat przyszły Elena i Aleksandra z wagą 890g i 30cm oraz 910g i 32cm.
Dostały po 7pkt.

U mnie odeszły wody i zaczęło odklejać się łożysko.
Malutkie przewieźli do szpitala w Bydgoszczy, a ja jestem tu we Włocławku bo nie było czasu na przewóz mnie, proszę was o kciuki i modlitwę 

Gdy tylko będę pionizowana napiszę więcej 

wow ! A_nka trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze. Zadko to robię ale dzisiaj się pomodlę za was:happy:

Edytka super ze karmisz cycem:)

reklama
Dziewczyny puki pamietam ja prowadze wam tabelke, chcecie bym nadal sie tym zajmowala czy moze ktoras przyszla mama jest chetna na przejecie?
Ja na pewno bede do was zagladac, wiec jezeli jeszcze zadna nie chce to moge to robic umowimy sie na akt np co trzy dni a we wrzesniu jakas nowa mama sie tym zajmie. No chyba ze ktoras z was teraz juz jest chetna

Do góry