reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja to tez ciągle się denerwuje a to brzuch twardy a to pobolewa albo się stawia ale myślę ze jeśli nie trwa to długo i mija jak się np. poloze to nie panikuje...

reklama
Aj wszystkie chyba tak mamy, od samego początku sie martwimy o te kruszynki..Wzielam no-spe i sie polozylam i juz lepiej. Juz sobie nie wyobrazam stac w pracy do 17..:/ dobrze ze mam mozliwosc odpoczywac :-)

Hej dziewczyny od wczoraj znowu mam akcje ze skurczami sa nie regularne i wieczorem przeszło ale dziś od rana znów :/ za chwile jadę do szpitala mam nadzieję ze to tylko fałszywy alarm!!! Buziaki

Aneczka nie martw się nawet jeśli cos to w szpitalu potrafią powstrzymać skurcze... Życzę żebyś jeszcze wytrzymała troszke

Cześć Dziewczyny! Taka pogoda, że można leżeć w łóżku cały dzień:)
Widzę, że każda się czymś martwi i ma jakiś problem... Mnie od kilku dni strasznie bolą pachwiny, krocze, szczególnie przy chodzeniu i przekręcaniu się w nocy na bok, a to sprawia, że nie mogę spać;/ Czy któraś też tak ma?

Edytka, jak tu zajrzysz, to daj znać, czy karmisz obie córeczki piersią i w ogóle jak sobie radzisz:)
A Dagos dalej się nie odzywa...;)

reklama
A_nka nie martw sie wszystko bedzie dobrze ja też miałam podane 2 zastrzyki ze sterydami w 30 tyg jak miałam te skurcze to wszystko dla dobra dzieciaczków glowa do góry a będzie dobrze :*

Do góry