reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A gdzie mieszkasz ? Ja Yorkshire i tu mi powiedzieli ze nie czekaja dłużej niz 37tyg a jesli chodzi o poród sn to nie wiem moze nie samego porodu co powikłań jakie moga wystąpić a wydaje mi sie że cc w przypadku bliźniąt jest leprzym rozwiazaniem

Hej dziewczyny! Bylam wczoraj jednak na IP bo sie chyba stresowalam i bardziej mnie brzuch bolał, a co do krwawien to ja mialam sporo krwistoczerwono a na drugi dzien brazowe..Wiec zbadali mnie i sie okazalo ze powodem krwawien jest krwiak najprawdopodobniej bo bylo widac na usg, podobno tragedi nie ma najważniejsze że z dzieciaczkami i łożyskiem wszystko dobrze :-) Mam brac duphaston i no-spe 3x1 do jutra wieczora do wizyty u mojej lekarki. Wczoraj odrazu sie humor poprawił ;-)

Aneczka ja jestem z Hampshire nie wiem czy kojazysz taki program na tlc porodowka to bylo po czesci krecone w moim szpitalu u nas podejscie do porodu wieloraczego bardzo jest indywidualne bo np mam kolezanke ktora urodzila w 42 tyg blizniaki ja juz mam zaplanowane cc w 36 tyg ale znam tez trojaczki urodzone w 38 tyg :szok: ne wiem czy znasz taka organizacje tamba wejdz sobie na ich strone oni saportyuja multi pregnancy a jaka masz ciaze?? co do porodu sn to jako wskazan do cc to nie ma ale dla bezpieczenstwa matki I dziecka sie je robi ale jezeli to jest drugi porod lub kolejny mozna sprobowac naturalnie szczegolnie jezeli pierwsze badz dwojka saulozone glowkowo choc znam wiele histori ze pierwsze sie rodzi sn a drugie cc bo utknelo w poprzek jezeli masz duze obawy to nalegaj na cc raczej nikt ci nie powinnien odmowic

reklama
Do góry