reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej mi po 13 tyg zmęczenie i spanie jak ręką odjął... teraz jest ok :-) ale fakt ze brzuch i waga rosną :-/ 15 tydz. a juz 5 kilo na plusie :-/

reklama
Mi sie spać zaczyna chciec 21-22 juz nie kontaktuje a tak to normalnie i tak od początku mam. aga3004 za mną wczoraj "chodził" kalafior własnie :) tez mam smaka tylko na owoce i warzywa :-) mięso od początku mogłoby nie istnieć:)
Jutro być może bede wiedziała czy to dziewczynki czy chłopcy :-)

W pierwszej ciąży przytylam wszystkiego 8 kilo a po tyg. we wszystkie spodnie wchodzilam ... ale wtedy to młodsza byłam hihi :=)

Marta ja nie kontaktuje już o 20 :-) fajnie że się już dowiesz. Ja dopiero 17.06.
Asia ja najmłodsza też nie jestem ale każda ciąża jest inna
U mnie widać to diametralnie

aga3004 ja mam wizytę 16.06 i licze ze poznał płeć :-) chociaż najważniejsze jest czy wszystko w porządku z maluszkami ;-)

reklama
:) to chyba każda tak ma od wizyty do wizyty :) płeć sprawa drugorzędna jasne najważniejsze żeby maluszki zdrowo i rowno sie rozwijaly. Uwielbiam widzieć jak takie kruszynki sie ruszają :-)

Do góry