reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Witaj Perelka!

Dziewczyny! Mamy wozek! :-DAlez sie ciesze. W sumie zeszlismy na 600 euro. Mamy Icandy Peach 2, foteliki Maxi Cosi, bazy do samochodu, adaptery i folie. W super stanie, gdzie niegdzie tylko jakies zarysowania, ale mechanicznie to super. Poprzedni wlasciciele uzywali go 7 miesiecy, widzialam paragon- dali za to wszystko 1600 euro :szok::-D
Icandy Blossom Peach Twin Buggy System For Sale in Dooradoyle, Limerick from Indraja

Ide szykowac cos na grilla, bo pogoda nas dzis rozpieszcza

Ostatnia edycja:
reklama
Kamilasze- na pewno to wyciskanie z oczu dzieci jest nie przyjemne ale jak ma pomoc to niestety trzeba. Mam nadzieje ze Was juz wypuscili i jestescie w domu:)

Paulineczka- super ze wozek zakupiony:)

Perelka- witaj!

Edytka- Carrycot tak jak pisała Rila. Nie mam gondolek, zaczelam wlasnie poszukiwania, a jesli nie znajde to dam rade bez, bo w siedziskach sa takie wkladki dla noworodkow specjalne. Z synkiem mialam Quinny Buzz'a i bez gondolki dalismy rade :tak:

Ostatnia edycja:
Ja pare dni temu zamówiłam wózek i czekam ,az przyjdzie.Zdecydowaliśmy sie na mikado duo kolor oceano, 1440 zl z fotelikami;-)

Paulineczka- gratuluję zakupu!
Kpe- ja też czekam. Czekałam 3 miesiące na dostawę ABC Zooma do polskiego dystrybutora, bo nigdzie nie ma gondolek, a to najważniejsze dla mnie na początku (planuje w domu mieć wózek). Po chyba setnej rozmowie i informacji, że może będzie dostawa na koniec marca, wkurzyłam się na maxa i wybrałam inny! Zdecydowała się na TFK twinner twist duo. No ile można czekać!!! Wózek się musi wywietrzyć a dzieciaki najpóźniej 11 kwietnia mają być na świecie!

reklama
oj, ale przytloczyly mnie ostatnie posty ;(
ten ordynator od fusun to pewnie gdyby chodzilo o jego dzieci to by szukal rozwiazania a nie tylko rozklada rece. wszystkie przypadki z jego doswiadczenia sa inne, jego zachowanie mi przypimina ksiedza co daje ostatnie namaszczenie zamiast lekarza co ma leczyc.

Do góry