Witajcie dziewczyny troszke sie nie odzywałam, ale jakos taki miałam gorszy tydzień wszystko bolało przy każdej zmianie pozycji i ogólnie jakoś tak psychiczne podupadłam to leżenie mnie dobija. Troche sie też zaczynam obawiać jak to bedzie z porodem czy zrobią mi cc czy każą sn rodzić chciałam porozmawiać o tym z lekarzem, ale narazie kazał mi się trzymac do nastepnej wizyty i tyle. Nie lubie niepewności:-(
Witam również nowe uczestniczki perełka i katarynka życzę wam dziewczyny aby te pozostałe miesiące upłynęły wam w spokoju i bez niespodzianek.
Emilek a ty mi możesz kobieto powiedzieć czemu się tak pchasz przed szereg? to chyba jeszcze nie twój czas zaciskaj nogi ii wracaj do kolejki
. A tak poważnie to mam nadzieje ze dotrwasz do terminu i dzieciaki zrezygnuja z wychodzenia już teraz trzymam kciuki.
Cannot z tymi lekarzmi to nigdy nie wiadomo jeden mówi tak drugi inaczej a skąd człowiek ma wiedziec co dla niego bedzie lepsze skoro nie jest lekarzem chyba tylko intuicyjnie. Twój lekarz poczuł się urażony moim zdaniem, ale to go nie upoważnia do niepochlebnej opini o innym lekarzu to nie profesjonalne. Ja mam założony szew choć też w necie naczytalam się ze zię tego nie robi w ciąży bliźniaczej a dlaczego to już konkretnych wyjaśnień niema. Ja czuje się troche bezpieczniej ze świadomością ze go mam i wierze ze ty też czujesz się bezpieczniej z passerem. jeśli rzeczywiście jest ryzyko wystąpienia infekcji to lekarz powinien ci zapisać jakieś leki nawet profilaktycznie ale chyba jak się sama nie upomnisz to ci nie przepisze.
Dziewczyny piszecietu o kwasie DHA jak tego nie biore lekarz nic mi nie mówił tylko powiedział zeby brać zwykle witaminy dla cieżarnych czy ten kwas taki jest niezbędny? musze o tym poczytać.
Gabi004 gratulacje udanej wizyty dzieci ładnie rosna a ty szczęściara już na finiszu:-).
Agniecha777 tobie rówież gratuluje udanej wizyty ja mam za tydzień i ciekawe ile moje będą wtedy ważyły.
Pisalyście kiedyś o wózkach ja wybrałam Kees twin k plus tylko z gondolkami ale jak narazie nie mogę dostać nigdzie używanego. Jest wąski, lekki i same dobre opinie ma.
KEES Twin K2 Plus Wózek dla rodzeństwa NOWOŚĆ!!! (3984102130) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.