reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Fusun - czy Ty lezysz w szpitalu o 3 st referencyjnosci? Czy to szpital z dobra opinia? Teraz takie rożne historie sie słyszy, ze człowiek nabiera przekonania, ze nawet w szpitalu nie moze nikomu ufać.

Straszna rzecz Cie spotkała. Bardzo Ci współczuje. To czekanie moze wykończyć psychicznie. Zwłaszcza jak sie czeka na koniec, w taki czy inny sposób. Jesli faktycznie nic sie nie da zrobic to życze Ci bardzo duzo sił zeby przez to wszystko przejść...

reklama
Madison- idealnie pamietasz moj przypadek- swietna pamiec:)
Tak masz racje, chce rodzic w Lodzi tylko martwi mnie ta opinia mojego lekarza z nfz na lekarke prywatna:/
Myslalam ze wiedza co robia, jednak zaczynam miec watpliwosci:(

Pessar szkodzi? Rozumiem mozliwosc wystepowania czestszych infekcji ale to tylko te infekcje przemawiaja na minus u pessara?
Chyba wazne zeby donosic a infekcja zapobiegac badz leczyc.

Zwariowac idzie z tymi lekarzami, wiadomo ze nie lubia jak sie ich sprawdza ale taki laik jak ja woli sie upewnic a tymczasem zglupialam:mad:

Ale dzieki za Wasze opinie:)

Fusun- brak mi slow, nie wiem nawet jak ja bym sie zachowala w takiej sytuacji:(
Przykre wiesci otrzymalas ale moze nie wszystko jest przekreslone. Bede modlic sie o cud!!
Trzymaj sie dzielnie.

Sarenka- gratuluje chlopcow:) witaj w klubie:D

1.
ter8119 marzec 14
2.
Rila
11 kwiecień 14
3.
Agniecha777
16 kwiecień 14
4.
Gabi004
23 kwiecień 14
5.
emilek8628 kwiecień 14 (4.05)
6.
KasiaZG30 kwiecień 14
7.
Kaśka902 maj 14
8.
Nanka4 maj 14
9.
Paulinka_uk7 maj 14
10.
Nana7ma10 maj 14
11.
KPe00715 maj 14
12.
Adb715 maj 14
13.
Iwizara20 maj
14.
Monika_8324 maj 14
15.
cannot25 maj 14
16.
Dolores3231 maj 14
17.
Liskaaa14 czerwiec 14
18.
anula197816 czerwiec 14
19.
Celina8618 czerwiec 14
20.
Edytka8418 czerwiec 14
21.
Paulineczka24 czerwiec 14
22.
Dagos29 czerwiec 14
23.
Fusun17 lipiec 14
24.
Anielka2 sierpień 14
25.
Domi888 sierpien 14
26.
Madison13 sierpień 14
27.
Majeczka8415 sierpień 14
28.
Sarenka89
19 sierpień 14
29.
Alicja323 wrzesień 14
30.
a_nka20 wrzesień 14

Hej dziewczyny.
Ale teraz ciezko czytac i odpisywać wszystko na bieżąco:)
U mnie cc przebiegła b.dobrze po 8 godzinach wstalam i sie wykapalam. Dzis moze wyjdziemy, czekamy na obchod pediatrów. Moje dziewczynki maja zamknięte kanaliki lzowe i wczoraj była okulistka, musze wkraplac im kropelki z antybiotykiem i sprobowac przez galke oczna wycisnąć wode i zel ktora sie zebrała-bardzo to nie przyjemne:(
Druga doba była ciężka i w nocy położne podawaly im mleko modyfikowane, ale dzis już super spaly i na szczęście budzily się oddzielnie:)
Trzymajcie sie dzielnie, szczególnie wszystkie które mają jakiekolwiek problemy.

Fusun- miałam nadzieje na jakieś dobre wieści :-(I ciągle wierze, że uda się ...
Cannot- mi się wydaje, że ten lekarz to po prostu pomędrkować chciał ze względu na to, że poszłaś do innego. Nie przejmowałabym się zbytnio.
Rila, Emilek- mam znajomą, która waży 42kg, urodziła 4kę dzieci po ok 4 kg każde, więc nie wydaje mi się, aby faktycznie był wielki związek z wymiarami mamy i wagą dziecka.
Rila- ja bym się tymi wymiarami z USG nie sugerowała tak dosłownie, często zakłamują.
Emilek- pozytywne nastawienie to podstawa :tak:Czekam na wieści z dzisiejszej wizyty.

U nas ok. Tylko mam straszny problem z koncentracją :angry:Jak zdam ten semestr to będzie cud. Jedziemy dziś oglądać wózek :tak: Mam nadzieje, że jest w stanie takim jaki sugerują zdjęcia.

reklama
witam serdecznie wszystkie przyszle mamusie blizniat. czytam o was od jakiegos czasu i chcialabym dolaczyc gdyz ciaza blizniacza dotyczy takze mnie. zapewne duzo bede mogla sie od was dowiedziec ale nim przedstawie swoja historie musze o was wiecej poczytac z poprzednich postow. poki co... ppozdrawiam

Do góry