reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Anulfka - cudownie sie czyta Twoje relacje. Przewiniecie takich drobinek to musi byc niezle przeżycie :-) Wiadomo, ze maluchy jeszcze swoje bedą przechodzić, ale wszystkie tu mocno wierzymy, ze poradzą sobie z każda przeciwnoscia i zanim pogoda zrobi sie letnia wrócicie do domku zdrowi i szczęśliwi :-)

Emilek - to juz faktycznie jestes gotowa :-) Fakt, ze z blizniakami to lepiej wczesniej sie przygotować, na wypadek konieczności lezenia. Szczególnie jesli chce sie sie samej obejrzeć niektóre rzeczy w sklepach.

Spokojnego poniedziałku!

reklama
Julianna - daj znac kiedy bedzie cc.
Milla - od Ciebie tez czekam na info jak po wizycie i czy dostalas termin cc, ja mam teraz we czwartek wizyte u anestezjologa Zelaznej.
Powiedz mi ile ty łącznie teraz przybrałas na wadze od początku ciąży? Bo ja 25 kg i nie chciała bym juz więcej; )

Anufka- ja cały czas trzymam kciuki za Wasza 4ke :tak: Bardzo wzruszająca musiała być ta ostatnia wizyta.
Milla- to nie jest tak źle, ja wszystko z dłoni zdjęłam jakoś w 3cim miesiącu
Misiarska- trzymam kciuki, aby wszystko się udało
Emilek- przymierz meża :-D
Kamilaszde- ja mam na plusie 15kg, nie wiem co to będzie do końca :sorry2:

Mam zamiar wziąć się w tym tygodniu za wyprawkę. Najpierw jednak muszę sprzedać wózki starszaka, bo przecież pojedyńcze mi się nie przydadzą. No i zaczęłam już poszukiwania jakiegoś dubla, co polecacie? Szukam czegoś jeden obok drugiego, no i z możliwością instalacji fotelików samochodowych. Są ciekawe, ale ta cena :szok:

kamilasze, ja od nowego roku przytylam prawie 8kg ;) w takim tepie to pobije chyba jakis rekord w tej kategorii, ciekawe ile mi zostanie po porodzie bo babelki razem waza prawie 1kg tylko.
no ale juz sie nie stresuje tym ze nie nie mam glowy do wyprawki, skorzystam z pomyslu zeby przygotowac wszystko na 30tydz, chociaz kwestia wozka nie daje mi spokoju :/ trudna decyzja
mama z siostra wpadly w zakupowy szal i juz zaczely kupowac ciuszki dla babli bo mieszkaja na mazurach i jak powiedzialy ceny to sie zdziwilam jaka duza roznica co do warszawy. jak pojade na wiosne do nich to chyba tam bede kupowac

Kamilasze - o terminie poinformuja mnie jutro telefonicznie. Ale na 100% bedzie to przyszly tydzien. Chyba ze wyjdzie cholestaza bo mnie strasznie swedza wewnetrzne strony dloni, zwlaszcza w nocy i jeszcze od wczoraj tez nogi. A to jeden z objawow. Jak to sie potwierdzi to wyjma maluchy szybciej.
Tez mam konsultacje anestezjologa w czwartek. Na 18.30. Ciekawa jestem na ktora Ty masz. Moze wpadniemy na siebie?
Ja od poczatku przytylam ok. 10 kilo. Chociaz jak ostatnio bylam na wadze to bylo kilo mniej..

Milla - jak Ty to zrobiłaś ze tylko 10 kg:) chociaz ze zrzucaniem nie bedxiesz miec problemu. Ja mam rano anestezjologa ok.9:30, s potem w poniedziałek wizyte u lekarza.
A to swędzenie różnych partii ciała oznacza cholestaze? Bo mnie tez co rsz więcej części ciała swędzi. ..:(

reklama
Do góry