Witajcie dziewczyny, pozwolcie, ze do Was dolacze. Jestem obecnie w 11tygodniu ciazy blizniaczej i jestem przeszczesliwa, gdyz sa to bardzo wyczekiwane, upragnione fasolki:-). Czuje sie jak do tej pory wysmienicie-> zero mdlosci, wymiotow, boli piersi itp. Jedynie sie martwie, tym ze jak na 11 tydzien to mam malutki brzuszek, prawie w sumie niewidoczny, mimo 2 maluchow w srodku. Powiedzcie prosze, czy to normalne? i od kiedy u Was Kochane bylo cos wiecej juz widac-> ja z rana to praktycznie plaska jak deska, tylko pod wieczor jak sie najem to cos widac.
reklama
yenefer
Fanka BB :)
ptecer gratulacje!! Nie przejmuj się małym brzuszkiem. U mnie to był 18-20 tc jak ktoś inny oprócz mnie coś mógł wypatrzeć
)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Iiiiiiiiiiiiiiiii jak na razie rozwarcie na 2 palce szyjka twardawa więc dostałam czopki na rozluźnienie. Mój gin ma 3 dyżury w tym tyg i chce mnie sam rozpakować.Położna mówiła że czopki działają ja dostałam 2x dziennie po 3
Więc dalej czekamy na rozwój sytuacji.
Więc dalej czekamy na rozwój sytuacji.
Milena23uk
ptencer Kochana gratuluje!! nie przejmuj sie malym brzuszkiem, raczej ciesz sie poki mozesz... ja jestem w 15 tyg i tez mam maly brzuszek i wygladam jakbym sie dobrze najadla... ale ze dzieciaczki mierza tyle ile powinny to nic sie nie przejmuje... pozdrawiam Cie serdecznie!
poziomki 3mam mocno kciuki!!!!
poziomki 3mam mocno kciuki!!!!
Poziomki a już myślałam że będziesz rozpakowana
Trzymam kciuki za rozwój akcji 
ptencer ciesz się malym brzuszkiem póki możesz, nawet nie będziesz wiedziała kiedy urośnie i zrobi sie naprawdę duży, a wtedy będziesz dopiero narzekać bo wiele codziennych czynności okaże się niemożliwe do wykonania
ptencer ciesz się malym brzuszkiem póki możesz, nawet nie będziesz wiedziała kiedy urośnie i zrobi sie naprawdę duży, a wtedy będziesz dopiero narzekać bo wiele codziennych czynności okaże się niemożliwe do wykonania
Dziewczyny, dziekuje Wam za przyjecie do Waszego grona i slowa pocieszenia. Ja rzeczywiscie pewnie nie potrzebnie sie martwie, gdyz fasolki rosna bardzo dobrze. Mnie sie po prostu wydawalo, ze u szczuplych osob to brzuszek wczesniej widoczny, gdyz normalnie go wcale nie mam:-), a tu czekam i czekam i na razie nie za bardzo:-(. W sumie to nie narzekam, bo wiem, ze jeszcze wyskoczy, tylko ja tak dlugo czekalam na te ciaze, ze wszystkim sie niepotrzebnie martwie:-)
poziomki-> gratuluje, zaraz juz bedziesz tulic swoje dzieciaczki
poziomki-> gratuluje, zaraz juz bedziesz tulic swoje dzieciaczki
reklama
karola88
poziomki- wstałam rano i migiem na kompa,żeby dowiedzieć się co u Ciebie:-)najważniejsze ze wszystko jest w porządku i pod kontrolą. Ja też bym chciała sn urodzić. Mieszkamy na 2 piętrze i obawiam sie znoszenia dzieciaczków (2 gondole po 6 kg+waga bobasów) i karmienia,podobno po cesarce mniej pokarmu jest. Trzymaj się dzielnie i informuj nas w miarę możliwości:-)Ściskam mocno
ptencer-GRATULUJE! ja z niecierpliwością czekałam na pojawienie sie brzuszka,a kiedy sie zjawił i stale sie powiększa coraz więcej czynności sprawia mi problem hehe nie wysypiam sie,całkowita rezygnacja ze sznurowanych butów(własnych stóp nie widze a gdzie tam sznurowac je) kręgosłup boli itp ale wszystko da sie wytrzymać byle tylko bąble były zdrowiutkie. U mnie brzusio widoczny był juz chyba w 17 tygodniu,choć w 3 miesiącu nie mieściłam sie już w spodnie sprzed ciąży:-)Jeden genetyczny w 21 tygodniu mówił ze mam mały brzuszek,znowu internista ze wygląda na 8 miesiąc,ale to chyba przez "stereotyp"- jak bliźnięta to kobieta musi wyglądać jak słoń(choc ja sie tak momentami czuje hehe) Pozdrawiam;-)
ptencer-GRATULUJE! ja z niecierpliwością czekałam na pojawienie sie brzuszka,a kiedy sie zjawił i stale sie powiększa coraz więcej czynności sprawia mi problem hehe nie wysypiam sie,całkowita rezygnacja ze sznurowanych butów(własnych stóp nie widze a gdzie tam sznurowac je) kręgosłup boli itp ale wszystko da sie wytrzymać byle tylko bąble były zdrowiutkie. U mnie brzusio widoczny był juz chyba w 17 tygodniu,choć w 3 miesiącu nie mieściłam sie już w spodnie sprzed ciąży:-)Jeden genetyczny w 21 tygodniu mówił ze mam mały brzuszek,znowu internista ze wygląda na 8 miesiąc,ale to chyba przez "stereotyp"- jak bliźnięta to kobieta musi wyglądać jak słoń(choc ja sie tak momentami czuje hehe) Pozdrawiam;-)
Podziel się: