reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Puścili by mnie na 1 dzień polatała bym po sklepach i od razu na porodówke bym wróciła
Właśnie dojrzałam w karcie że mam wpisaną indukcje na poniedziałek,więc jeżeli nie zaczne sama to wcześniej raczej nic nie zrobią

Właśnie dojrzałam w karcie że mam wpisaną indukcje na poniedziałek,więc jeżeli nie zaczne sama to wcześniej raczej nic nie zrobią
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Poziomki nie rób jaj... liczyłam na zdjecia brzadąców, a ty jeszcze chodzisz;-)
. Zycze owocnego chodzenia, zebys sie jednak przed poniedzialkiem wyrobila.
Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale uozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke

Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale uozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke
kkociakk
Zaangażowana w BB
poziomki miłego spacerku
trzymam kciuki za duuuze rozwarcie i szybki porod 
aaga fajne ułożenie dzieciaczkow hihi moi chlopcy to leża w pozycji 69 ale pisanej z boku brzuszka, kopią się po buziach hahaha
ja sie czuje duuzo lepiej, poodpoczywałam, brzuszek juz tak nie twardnieje, jutro wizyta więc zobaczymy, tez pewnie już będę znała termin cesarki
aaga fajne ułożenie dzieciaczkow hihi moi chlopcy to leża w pozycji 69 ale pisanej z boku brzuszka, kopią się po buziach hahaha
ja sie czuje duuzo lepiej, poodpoczywałam, brzuszek juz tak nie twardnieje, jutro wizyta więc zobaczymy, tez pewnie już będę znała termin cesarki
poziomki
mama 00 08 11 13 15
aaga ciesze się że wszystko dobrze:-)
Właśnie odszedł mi czop śluzowy :-) więc może i zdjęcia niebawem będą;-)
yenefer
Fanka BB :)
wow, poziomki, toż to niemal jak relacja na gorąco
Czekam!!!!!!
Zatwm czekamy na zdjecia, bo za pewne beda juz wkrotce:-)
morgenrood
Poziomki- POWODZENIA
czekamy na Twoje dzieciaczki 
reklama
manila29
Poziomki, trzymam za Was mocno kciuki i życzę powodzenia!!!
ja spanikowalam i poszlam dzis do mojego lekarza
niepokoily mnie te moje zaslabniecia, zwroty glowy, tu kluje tam kluje.. lekarz powiedzial ze chya za bardzo sie nudze
widzialam jak nasze brzdace sie ruszaja, ech cudowne uczucie , takie wyraznie widoczne raczki! znamy plec maluszków... bedzie chlopczyk i dziewczynka:-) poza tym wszystko ok zycze milego wieczoru.
jak czesto macie/mialyscie wizyty w II trymestrze?
pozdrawiam
ja spanikowalam i poszlam dzis do mojego lekarza

jak czesto macie/mialyscie wizyty w II trymestrze?
pozdrawiam
Podziel się: