reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Puścili by mnie na 1 dzień polatała bym po sklepach i od razu na porodówke bym wróciła:-D

Właśnie dojrzałam w karcie że mam wpisaną indukcje na poniedziałek,więc jeżeli nie zaczne sama to wcześniej raczej nic nie zrobią

Poziomki nie rób jaj... liczyłam na zdjecia brzadąców, a ty jeszcze chodzisz;-):-D. Zycze owocnego chodzenia, zebys sie jednak przed poniedzialkiem wyrobila.
Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale uozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke

poziomki miłego spacerku :) trzymam kciuki za duuuze rozwarcie i szybki porod :)
aaga fajne ułożenie dzieciaczkow hihi moi chlopcy to leża w pozycji 69 ale pisanej z boku brzuszka, kopią się po buziach hahaha

ja sie czuje duuzo lepiej, poodpoczywałam, brzuszek juz tak nie twardnieje, jutro wizyta więc zobaczymy, tez pewnie już będę znała termin cesarki :)

reklama
Poziomki, trzymam za Was mocno kciuki i życzę powodzenia!!!

ja spanikowalam i poszlam dzis do mojego lekarza:zawstydzona/y: niepokoily mnie te moje zaslabniecia, zwroty glowy, tu kluje tam kluje.. lekarz powiedzial ze chya za bardzo sie nudze:zawstydzona/y: widzialam jak nasze brzdace sie ruszaja, ech cudowne uczucie , takie wyraznie widoczne raczki! znamy plec maluszków... bedzie chlopczyk i dziewczynka:-) poza tym wszystko ok zycze milego wieczoru.

jak czesto macie/mialyscie wizyty w II trymestrze?

pozdrawiam

Do góry