reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
czesc dziewczyny, mialam dzis kolejne usg i dowiedzialam sie, ze moja ciaza jest dwuowodniowa i jednokosmowkowa. Mam nadzieje ze nie bedzie zespolu podkradania i ze bedzie dobrze:)

Oleniolek GRATULUJE :) i zdrowka zycze! mój tata jest z 3 marca - fajny z niego gosc!!!
cafe - jak sie smieja! ja czekam na pierwsze usmiechy moich :)
Milutek powodzenia i daj znac jak Ci idzie :)

oleniolek- serdeczne gratulacje!! jak ja zazdroszcze rozpakowanym mamusiom-ja też już chce mieć maleństwa przy sobie.

Coraz mi ciężej,gardełko zaleczyłam ale już tydzień męczę się z katarem i chyba jeszcze chyba długo bede się męczyć bo nie chce nas zostawić w spokoju:-:)-(

oleaniolek GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! :)

Cafe - ślicznośći :)

Milutek - powodzenia!! trzymam kciuki za powodzenie akcji :)

karola - łączę siew bólu.. też od tygodnia zaleczam katar.. już przynajmniej zatoki nie bolą,... ale zatkana jestem totalnie. troszke pomagają inhalacje itp... ale... ech...

nutria- ja na katar dostalam recepte od swojego gina na lek na katar...ale dostałam krwotoku i go odstawiłam,leki homeopatyczne na gardło też nie pomogły także udałam się do swojego rodzinnego lekarza(głównie przestraszona krwotokiem)- dostałam leki na gardełko i zaleczyłam....a nosek mam tylko nawilżać i absolutnie żadnych kropli itp...też wspomagam się inhalacjami i jakby troszke lepiej...jednak katar to najgorsze co może byc. Ani sie człowiek nie wyśpi ehhhh:-(

Karola - no nie jest to pocieszające... wczoraj "inhalowałam" się cebulą.. ;-) i muszą powiedzieć, ze całkiem ciekawe efekty - choć w nocy pobudka 3 razy na zmianę pozycji czy co... no i spanie w "półsiedzącej pozycji"... no kiedyś w końcu musi przejść, nie? ;-)

reklama
Czesc dziewczyny, chcialam zapytac Was o jedna rzecz...
jestem teraz w 11 tyg ciazy.
od niedzieli mam takie bole/skorcze ,ze w niedziele trafilam na ER do szpitala. :-(
usg w niedziele nie zrobili(bo w niedziele klinika jest zamknieta), pobrali probke moczu i wykryli bakterie, ktore wskazuja na infekcje pecherza (chociaz nie mam zadnych objawow zaplenia pecherza). dostalam bezpieczny dla ciazy antybiotyk i poszlam do domu. na dzien dzisiejszy bolu juz nie ma ae non stop mi sie brzuch napina i twardnieje... wczoraj mialam usg i zdzieciaczkami jak najbardziej wporzadku, nie znalezli tezn na usg przyczyny bolu ,twardnien itp. powiedzieli ze nie widza nic nipokojacego.
wizyta u ginekologa jest tu niemozliwa,wiec skonultowac sie nie moge . powiedzialam o tym mojej poloznej, ale jakos specjalnie na to niezareagowala...
czy ktorac z was tez miala twardnienie brzucha tak wczesnie? lub zapalenie pecherza z takimi objawami?? pozdrawoiam i sorry,ze sie tak rozpisalam :-(

Do góry