reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Poziomki: Co tam u Ciebie?? Jak się czujesz??? Daj znać!!!

Maga: 107 cm w pasie to dużo czy mało??? Ja z ciekawości tez zmierzylam i mam 105 cm;))) i 12 kg na plusie:)))) haha a gdzie tu jeszcze:))

Trzymajcie się Dziewczyny - Wszystkie!!!

Ja mam 112 cm w pasie i 14 kilo na plusie :)

I sprawdziłam w 29 tc miałam 106 cm w pasie i miałam 12 kilo na plusie

Izuszka czyli bardzo podobnie do Ciebie!

Ostatnio prawie w ogóle nie tyje.
Dziewczynki na ostatnim USG w 33 tc (dokładnie dwa tygodnie temu) miały - Zuza - 2200 g i Juleczka - 2100 g

Ostatnia edycja:
Sledze was od czasu do czasu ale nie komentuje b0 nie zawsze starcza mi czasu na oblecenie wszystkich watkow.Kibicuje wam dziewczyny i czekamy na was na watku rozpakownych dubeltowek.
A na koniec tylko dodam ze jakby ktoras byla zainteresowana mam do sprzedania duzy wor ciuszkow dla chlopca,wystarczajaca ilosc dla dwoch ;-) cena baardzo atrakcyjna, wszystkie ciuszki zakupione w Irlandii.Jesli ktoras jest zainteresowana niech zerknie na watek
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...nka-zabawki-i-inne-gadzety-36704/index13.html

Izuszka ja tak z ciekawości się zmierzyłam bo śmieją się ze mnie ze połknęłam piłeczke taki śmieszny mam brzuszek a czy duży moim zdaniem w sam raz i tak mi ciężko. Do tej pory przytyłam 13 kg, dziewczynki w 31 tyg ważyły 1650 i 1500g, ale dla mnie najwazniejsze ze rosna. Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!

Witajcie Pączki:-D wczoraj padłam i nie wpadłam:-p
Dziewczynki waża 1079g i 1040g kluski:-D różnica się zmniejszyła
Badania bez zmian tylko w moczu białko było i trzeba powtórzyć ,szyja sie trzyma nadal 28mm.
Jutro do poniedziałku ide do szpitala na sterydy,ale kompa zabieram ze sobą:tak:
Za ok 4-5 tygodni gin kładzie mnie do szpitala bo boi sie że nie dojade w razie porodu do szpitala

My mamy 120cm w pasie i 1,5kg na plusie:-)

Ostatnia edycja:
MM - wielkie gratulacje. Morza mleka i by dziewczynki szybko do domku przybyły! :) mają przecudowne fryzurki i rzeczywiśćie - identyczne.. ale śmiesznie. :):)

Nutria alez ci zadroszcze ze juz wiesz kto u ciebie mieszka, ja nadal nie wiem kto towarzyszy synusiowi w brzuszku. Julcia bardzo liczy na siostrzyczke:tak:.
Ja też sie ogromnie cieszę z takiego rozwoju sprawy.
A kiedy macie następne usg?

aaga1407 jestem tydzień do tyłu patrząc na Twój suwaczek. U nas to 21 tydzień:-)

karola - to fajnie , pamiętałam, ze jest ktoś jeszcze "blisko nas" z terminem.

maga30 z jednym bobasem ciężko spać a co dopiero z dwójką tak jak my. Może jest to mało pocieszające ale jesteś już bardzo blisko mety,to co Ty masz za sobą to jeszcze przede mną...jeszcze tylko troszeczkę musisz wytrzymać a wszelkie niewygody i boleści zostaną wynagrodzone:-) Trzymaj się dzielnie Mamuśka;-)
\

Wiecie co... wracałam teraz pociągiem z Suchej Beskidzkiej do Warszawy. 8h. szczęśliwie kuszetką - bo nocą. Krzyś zasnął slicznie no więc i ja się położyłam. Ale... tym razem maluch się budził co i raz więc i ja. A ten szkrab - jak się przebudził i zobaczył moje plecy zamiast brzucha - to nie chciał sie uspokoić - więć praktycznie większość nocy musiałam przeleżeć bez większego ruchu na prawym boku... zaiste ciekawe doświadczenie..

Jutro do poniedziałku ide do szpitala na sterydy,ale kompa zabieram ze sobą:tak:
Za ok 4-5 tygodni gin kładzie mnie do szpitala bo boi sie że nie dojade w razie porodu do szpitala

My mamy 120cm w pasie i 1,5kg na plusie:-)
poziomki
jak to zrobiłaś ze masz tylko 1,5 kg na plusie.. ??? to przecież sie nie da. .

Milena23uk, Rabbit - jak tam Wasze ponowne badania.. wiadomo coś więcej. ? wszytko w porządku?

reklama
Poziomki przytyłaś 1,5 przez całą ciąże? czy w tydzień? bo jak przez całą to wow... pobiłaś mnie :) ale najważniejsze że dzidzie ładnie rosną :)

Do góry