reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej
Milutek moje gratulacje, malutie sa sliczne, takie kruszynki kochane:tak:
Rabbit trzymam kciuki i gratuluje.
Co do pozycji spania to ja generalnie ostatnio prawie wogole nie spie, jak sie nie pooze to mi niewygodnie, a do tego katar ktory pojawia sie w nocy dodatkowo utrudnia spanie. Musz eoddychac ustami a wtedy znowu tak strasznie wysycha mi gardło ze zaczynam kaszlac:crazy: i tak w kółko przez cała noc:baffled:

reklama
co do moich wyników to nie wiem jakie są poniewąż laboratorium przesłało je prosto do lekarza, który do mnie zadzwonił i kazał się stawić jutro rano na wizytę. Dzieci w pt wazyły ok 2100g (wnioskując po rozmiarach mojego brzucha i wczesniejszych pomiarach nie chce mi sie w to wierzyć, ale zobaczymy)

tutaj są trochę inne warunki niż w Polsce, będę rodzić w klinice, a tam raczej nie kładą do szpitala przed porodem. Zobaczymy jutro. Miłej nocy Wam życzę i mam nadzieje, że jutro wam powiem, że jeszcze z tydzień mogę się pokulac.

dziewczyny miałyście plamienia na początku ciąży?? Lekarz przepisał mi duphaston ale plamienia nie ustały.....trochę się martwię.... plamienia są skąpe...ale jednak...nie wiem czy to dlatego że będę mieć 2 bąbelki.....

Czasem plamienia sie zdarzaja ale nie ma to zwiazku z ciaza blizniacza.
Ja akurat nie miałam ale duphastonu sie ojadłam troche.

Cześc dziewczyny:-)
Byłam dzisiaj u gina i jednak mam grzybka:-( wiec leczymy:tak:
Musze zrobic morfologie i gin powiedział że jeżeli moje złe samopoczucie łączy się ze złymi wynikami to kładzie mnie do szpitala:-( Jutro robie badania
W następna środe mam wizyte i usg.
Buziaki

reklama
Do góry