"""
Hej
Izuszka witaj na forum. Gratuluje parki, ja jeszcze nie wiem i tez mam juz coreczke, czteroletnią
Co powiązania dzecinnych charakterów z dniem ich urodzenia to niestety, ale musze was moje drogie rozczarowac, w poniedzialek mozecie rowniez liczyc na łobuza. Moja Jula poniedzialkowa i łobuz jakich mało """
aaga ja tez mam Julke i srodowa jest i przekochana ja z poniedzialku i tez raczej grzeczna (opinia mojej mamyy - moxze troszke subiektywna
a co do zadychy, ciezkosci i problemow z pozycja spania i siedzenia to sie nie wypowiadam - masakra. w pierwszej ciazy biegalam 8 miechow do pracy i bylam zadowolona a w tej od poczatku cos. jak nie "calodobowe" wymioty to teraz po spacerze chodze jak staruszka boli mnie spojenie lonowe i kosc ogonowa - na zmiane.
uroki ciazy:-)
poziomki mnie tez boli czasami bardziej czasami mniej... jesli dzieciaczki nisko sie ulozaw to dokucza bardzo jak sie przesuna do gory to daje rade, tu mi powiedzieli ze to NORMAlNE (jak dla kogo ) boli szczegolnie jak za duzo chodze i w nocy tez
ciekawa jestem co Ci powie lekarz?
trzymaj sie DAMY RADE:-)