reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej, Milutek pamietam jak ja zwlekalam ze spakowaniem torby bo ze niby wywolam wilka z lasu hehe

Moje sa z wtorku, chyba chcialy w poniedzialek sie urodzic w nocy ale nie zdazyly hihi no i poczatki byly ciezkie nie powiem wiec nie polecam wtorkow :)

reklama
Witam i dołączam do tematu;-)Moje myszki są z ''wywoływanego'' czwartku:-DZuza to straszna przylepa,jest bardzo delikatna a Kacper łobuz na maxa.Nie ma jeszcze roku a już daje popalic:-)I nam i siostrze!
milutek jeszcze raz życzę powodzenia;-)

Hej
Izuszka witaj na forum:tak:. Gratuluje parki, ja jeszcze nie wiem i tez mam juz coreczke, czteroletnią
Co powiązania dzecinnych charakterów z dniem ich urodzenia to niestety, ale musze was moje drogie rozczarowac, w poniedzialek mozecie rowniez liczyc na łobuza:baffled:. Moja Jula poniedzialkowa i łobuz jakich mało:-D

Milutek od jutra juz koncowe odliczanie:tak:, juz niedługo i corcie beda z wami

Mnie niestety dopadło jakies chorobsko. na szczescie poki co tylko bol gardla, kaszel i katar, bez goraczki, oby nie bylo gorzej. A wirusa "zafundowala" mi chyba moja Julcia bo ja niestety w poniedzialek rozłożyło, a od piatku ja rowniez przeziebiona.
POza tym to z szyjka chyba lepiej, w kazdym razie brzuch juz mi tak nie twardnieje, w zasadzie baaardzo rzadko. W srode ide do gina wiec mam nadzieje, ze potwierdzi moją diagnozę;-) i oznajmi mi płec dzieciątek:-).
No i czuje sie jakbym ważyła tone, jest mi bardzo ciężko, trudno mi sie oddycha, niewygodnie siedzi, a to dopiero połowa ciąży... nie wiem jak wydole :-D

cześć Dziewczyny,

szukam wózka peg perego / mamas&papas duette. Może ma któraś do sprzedania już? :-) Szukam tylko w wersji spacerowej - bez nosidełek, gondolek, fotelików:tak:
Proszę o info na prv :happy:

Hej:):-)

strasznie tu cicho było przez weekend....ciekawe co tam słychać u Małgon:)? ;-)
Pewnie dowiem sie jak wrócę:)
No wiec dziewczynki życzę Wam dużo zdrówka i mało stresów. Zaciskajcie nogi i bądźcie dobrej myśli- to bardzo dużo daje- wiem to po sobie:):-D

A ja będę cały czas z Wami w kontakcie:) jakby co to powtórzę mój email: mili_87@op.pl do niego będę mieć w szpitalu dostęp:):tak:

reklama
ej tamm Milutek - brzucho filmowy:) myslalam ze bedzie olbrzymi;-) a tu bardzo ladniutki brzusio:)
chyba za duzo to nie przytylas w ciazy?
ciekawe jaki bedzie moj w tym tygodniu co TY jestes, ja na razie 9 kg na plusie... ???
super!!!
Trzymaj sie i badz dzielna!!!
z jednej strony to troszke zazdroszcze, ze to juz lada chwila ale z drugiej ciesze sie jeszcze wzglednym spokojem:-) (jesli takiego mozna zaznac przy 3-letniej malej zlosnicy:)

pozdrawiam

Do góry