reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej, Milutek pamietam jak ja zwlekalam ze spakowaniem torby bo ze niby wywolam wilka z lasu hehe

Moje sa z wtorku, chyba chcialy w poniedzialek sie urodzic w nocy ale nie zdazyly hihi no i poczatki byly ciezkie nie powiem wiec nie polecam wtorkow :)

reklama
Witam i dołączam do tematu;-)Moje myszki są z ''wywoływanego'' czwartku:-DZuza to straszna przylepa,jest bardzo delikatna a Kacper łobuz na maxa.Nie ma jeszcze roku a już daje popalic:-)I nam i siostrze!
milutek jeszcze raz życzę powodzenia;-)

Hej
Izuszka witaj na forum:tak:. Gratuluje parki, ja jeszcze nie wiem i tez mam juz coreczke, czteroletnią
Co powiązania dzecinnych charakterów z dniem ich urodzenia to niestety, ale musze was moje drogie rozczarowac, w poniedzialek mozecie rowniez liczyc na łobuza:baffled:. Moja Jula poniedzialkowa i łobuz jakich mało:-D

Milutek od jutra juz koncowe odliczanie:tak:, juz niedługo i corcie beda z wami

Mnie niestety dopadło jakies chorobsko. na szczescie poki co tylko bol gardla, kaszel i katar, bez goraczki, oby nie bylo gorzej. A wirusa "zafundowala" mi chyba moja Julcia bo ja niestety w poniedzialek rozłożyło, a od piatku ja rowniez przeziebiona.
POza tym to z szyjka chyba lepiej, w kazdym razie brzuch juz mi tak nie twardnieje, w zasadzie baaardzo rzadko. W srode ide do gina wiec mam nadzieje, ze potwierdzi moją diagnozę;-) i oznajmi mi płec dzieciątek:-).
No i czuje sie jakbym ważyła tone, jest mi bardzo ciężko, trudno mi sie oddycha, niewygodnie siedzi, a to dopiero połowa ciąży... nie wiem jak wydole :-D

cześć Dziewczyny,

szukam wózka peg perego / mamas&papas duette. Może ma któraś do sprzedania już? :-) Szukam tylko w wersji spacerowej - bez nosidełek, gondolek, fotelików:tak:
Proszę o info na prv :happy:

Hej:):-)

strasznie tu cicho było przez weekend....ciekawe co tam słychać u Małgon:)? ;-)
Pewnie dowiem sie jak wrócę:)
No wiec dziewczynki życzę Wam dużo zdrówka i mało stresów. Zaciskajcie nogi i bądźcie dobrej myśli- to bardzo dużo daje- wiem to po sobie:):-D

A ja będę cały czas z Wami w kontakcie:) jakby co to powtórzę mój email: mili_87@op.pl do niego będę mieć w szpitalu dostęp:):tak:

reklama
ej tamm Milutek - brzucho filmowy:) myslalam ze bedzie olbrzymi;-) a tu bardzo ladniutki brzusio:)
chyba za duzo to nie przytylas w ciazy?
ciekawe jaki bedzie moj w tym tygodniu co TY jestes, ja na razie 9 kg na plusie... ???
super!!!
Trzymaj sie i badz dzielna!!!
z jednej strony to troszke zazdroszcze, ze to juz lada chwila ale z drugiej ciesze sie jeszcze wzglednym spokojem:-) (jesli takiego mozna zaznac przy 3-letniej malej zlosnicy:)

pozdrawiam

Do góry