reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Nutria szczęściaro u mnie II trymestr nie oznacza przypływu energii:dry: Owszem odeszły wszelkie dolegliwości związane z I trym ale pojawiły się nowe:-p

no wiesz.. u mnie w sumie i nowe.. ale przyznaję się - cieszę się ogromnie!! :) jest dobrze. :) a w czwartek do gin i będę pytać o moje problemy ze sportem ;)

Hej Kobietki :-D

Nutria z drugiej strony dobrze, że nie musimy oszczędzać się wiosną lub latem... teraz i tak nie ma co robić :) Jakbym miała leżeć wiosną lub latem to chyba bym się załamała :(
tja.. mnie w sumie czeka leżenie w łóźku właśnie na wiosnę .. pocieszam sie, zę moze będę mogła sobie do ogródka wyjsć i poleżeć tam na pufie... chociaż tyle.. ? ;-)

Hallo puk puk... ale cisza!

Pochwalę się wynikiami: kwasy w normie, powiększone nieznacznie inne nie pamiętam nazwy :) Leżymy dalej...

Miłego dnia:tak:

super, że dobre wyniki!!! :)

Oj Małgoń, nie zazdroszczę tych zapisów, ale super, ze udało Ci się do tego drugiego podejść spokojniej i lepiej rpzez to przejść. no i że siostrę spotkałaś :)

Jeszcze się Wam pożalę, że dziś byłam na pobieraniu krwi i pielęgniarka jakoś troszkę chyba rozkojarzona była kobitą, która ją wkurzyła i jakoś tak mi pobierała, że jeszcze przez godzinę czułam, że miałam pobieranie krwi.. brr.. ale już jest ok. uf. :)

Dobrego dnia!

reklama
czesc dziewczyny, witam poswiątecznie... objedzona:-D, ale chyba nie az tak bardzo bo własnie pije kawke i pałaszuje ciasto:-D.
Wszystkie nadal w dwupaczkach?
Ostatnio mam jakies takie dziwne bóle brzucha, troche skurcze, troche klucie, na razie to nic bardzo niepokojącego, ale na wizycie musze powiedziec ginkowi, idę 5 sty.

Cześć. Od kilku tygodni czytam wasze posty, aż w końcu postanowiłam się do Was przyłączyć. Ja mam termin na kwiecień 2011. Trzymam kciuki za Wszystkie mamusie, które w najbliższym czasie czekają na rozpakowanie :-) Pozdrawiam

Aaga- to objadasz się tak jak ja:) hi obowiązkowo kawa+ ciasto:) A ten ból brzuszka ktory Ci towarzyszy moze wynikac z tego ze macica sie rosciaga i wszystko teraz bedzie Ci juz szybciutko leciec z górki:) Ale masz racje- spytaj lekarza...

Virtualna- witaj w naszych podwójnych szeregach:):-)

dzien dobry brzuchole

tak zagladam i zagladam i czekam na wiesci od kasik
mialysmy ten sam termin
ale cos sie nie odzywa

kasik hop hop daj znac co u was

podczytuje was
i mooooocno trzymam kciuki

i witam nowe mamuski

a co u nas?
dajemy rade
juz weszlam w nowy rytm
chlopaki odpukac grzeczni
wiec naprawde nie moge narzekac

radze sobie sama
maz w pracy,ktos musi:(

takze myslalam,ze bedzie gorzej

Cafe- no to super ze u Was wszystko dobrze i się Wam tak fajnie poukładało:) ąz Ci zazdroszczę- tfu tfu...odpukać żeby tak było cały czas co nie:)? My juz sie nie mozemy doczekać naszych kruszynek, a im jestesmy bliżej tym coraz ciężej się czuje i ze spaniem zaczynają sie schodu:( no ale cos za cos co nie:)

Małgoń to dobrze że wyniki w normie, trzymaj tak dalej. Jeszcze troszkę musisz wytrzymać.
Virtualna witaj i zapraszamy do nas
cafe dobrze że chłopcy grzeczni, że wszystko w porządku i że tak dzielnie dajesz sama radę

Ja wczoraj zrobiłam mocz i morfo, na szczęście wyniki wyszły ok. Do lekarza 4 stycznia, zobaczymy co powie, a na razie turlamy się dalej. Pozdrowienia kobietki

Milutek23 podobno 8 miesiąc jest najcięższy, potem brzuszek trochę sie opuszcza i jest łatwiej. A jak będzie to się okaże. A ze spaniem to i mnie coś dopadło, nie dość że przewracanie się z boku na bok trwa nieeeeeskończenie długo to jeszcze jak już się obudzę to zasnąć ciężko. Ale może to taki trening przed nocnymi pobudkami na karmienie?:-D

reklama
Dziewczyny ale bym zjadła pyszne ciasto z kawusią... miam!
Vitrulana witamy i zapraszamy!
Cafe super, że chłopcy grzeczni :) mam nadzieję, ze moi tez tacy bedą, bo ja też nie bede miała pomocy... tylko sama!
Anna super, że wyniki ok :) oby jeszcze trochę się poturlać :)
Nutria własnie wiosną można poleżeć na tarasie :)

A mi śpi się dobrze... może przez tą regularność w szpitalu! w domu chodziłam spać o różnych porach i wstawałam raz o 7:00 a raz o 11:00, to miałam problemy z zasypianiem itp...

Trzymajcie się kochane ciepło... bo znowu zima :)

Do góry