Rainmanka, Lenna dzięki za info o pieluszkach, ja własnie myślę o tych premium care, na razie kupiłam 2 paczki po 78 szt. chyba dokupię jeszcze ze 2... akurat na 3-4 tygodnie wystarczy
potem zobaczymy... słyszałam, że na pampersy dzieci rzadko mają uczulenie...
Poziomki podziwiam Cię za te porządki, farsze itp... ja od samego początku mialam strasznego lenia
Karola ja do szkoły rodzenia nie chodziłam
Dolegliwości w I trymestrze: brak łaknienia - piłam tylko wodę i jadłam kanapki z serem żółtym, senność, zmęczenie - spałam kilkanascie godzin dziennie.
Dolegliwości w II trymestrze: choroba lokomocyjna - trwała ok. 2 miesięcy; w 26 tyg. miałam podawane sterydy na rozwoj płucek u maluchów, a 29 tyg. miałam zakładane pessarium (krążek)
Dolegliwości w III trymestrze: cholestaza
Torby nie mam jeszcze spakowanej, spakuje moj J., ale wszystko mam już przygotowane, bo zmobilizowały mnie poprzednie wizyty w szpitalu. Z doświadczenia wiem, że lepiej wcześniej skompletować wyprawkę niż później, bo z bliźniakami nigdy nic nie wiadomo
Anna faktycznie duża waga dzieciaczków, może zapytaj Moni, jaką wagę miały jej maluchy w tym czasie, bo z tego co pamiętam Florianek i Nelcia duże się urodziły jak na bliźniaki
Milutek leniu**** póki możesz
Zgadzam się z
Rainmanką i Anną dieta nie jest jakoś strasznie uciążyliwa, bardzo urozmaicona, nigdy nie miałam zachcianek, wiec nie brakuje mi np. czekolady.... Ale wiem, że w domu byłoby mi trudniej jej przestrzegać, bo nie chciałaby mi się tak wymyślać i urozmaicać...
Anna trzymam kciuki za przepustkę, ale nie napalam się, żeby rozczarowanie nie było zbyt duże
Pozdrawiam ciepło :-)