reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Milutek, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) My mamy 2 owczarki niemieckie, mają po 2 lata. Od samego początku mieszkały w domu, dopóki nie dowiedziałam się o ciąży! Potem jakoś stwierdziliśmy, że jednak psa miejsce jest na zewnątrz... i tak było, aż do dziś! Mój J. śmieje się, że zmiękłam, ale jakoś nie wyobrażam sobie wyrzucić ich do budy!!! A jakie grzeczne są, aż miło popatrzeć!!! A jutro ma być -20, przynajmniej u nas... No i teraz mam dylemat: co z nimi zrobić jak urodzą się chłopcy?

reklama
Witam wszystkich :-)
Milutku dużo zdrówka życzę a jeśli chodzi o Bioparox to słyszałam, że ciężarówki mogą go stosować. Fakt dużo medykamentów nie ma które możemy stosować, no ale to takie uroki:happy:
Małgoń przepis wydaje się być przepyszny.

Milutek Biparox można sama brałam i pomaga,działa miejscowo i nie przenika do krwioobiegu. Na żadnym leku nie napiszą że ciężarna może bez lekarza;-)

Wole 80m domku niż 160 mieszkania:-D Mam własne czyste podwórko, żadnych sąsiadów na dole i na górze itd,itd,itd:-D

Małgoń super przepis:tak:

Małgoń- nasze psiaki jak bywały czasem w domu to opadały ze sił i robiły się apatyczne- bardzo źle się w nim czuły- ich zew natury to pole- nie dom. I tak tez zostało. Mój mąż zrobił im taka wielka budę ze wszyscy się śmiali ze postawił nam domek z okienkiem i gontem na dachu w którym oboje byśmy się zmieścili :-D:-D. Teraz ten "domek" został u mamy bo jak pieski przenieśliśmy to tamta budę nie bardzo było jak przewieść- potrzeba do niej min.5 chłopa...i jakoś w czasie się to wtedy nie zgrało żeby zebrać ta piątkę naraz:) :-) Teraz i tak jest im dobrze. Mieszkają w sumie w garażu postawionym za domem (z drewnem )- maja wejście z pola a w środku wydzielone legowisko 1,5x2m z kocykami i narzutami pod dupkami:):):-) Całość jest otynkowana i ocieplona:) A w razie "w" pójdą do domku do garażu:)

Figa, Malinka- dzięki za odpowiedz w sprawie leku;-):tak:

Milutek duzo zdrowia zyczę.
Za dziewczynami powtórzę że bioparox mozna w ciązy brac, sama go brałam. Do tego dobry jest syrop specjalnie dla "ciężarówek" *spam*.

A w ogóle to czas leci strasznie szybko. Faktycznie jeszcze 2 tyg i 30 tydzień u Ciebie a potem oby spokojnie dotrwać do 34, 36... :)

reklama
Milutek duzo zdrowia zyczę.
Za dziewczynami powtórzę że bioparox mozna w ciązy brac, sama go brałam. Do tego dobry jest syrop specjalnie dla "ciężarówek" *spam*.

A w ogóle to czas leci strasznie szybko. Faktycznie jeszcze 2 tyg i 30 tydzień u Ciebie a potem oby spokojnie dotrwać do 34, 36... :)
Dzieki za odp.ws. leku:)
Tak tak 34,36:):)oby- to moje marzenie:) choc ja to staram sie twardo stąpać po ziemi i być po 30 na wszystko przygotowana:):)

Do góry