reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

U nas akurat nie mam problemu praktycznie z żadną firmą a taki zestaw jest tańszy i wiele firm do siebie pasuje.

Kurcze faktycznie malutkie dzieci potrzebują częstej zmiany pieluszek i można nie nadążyć z dokupowaniem wkładów :baffled:

reklama
426.jpgNelcia i Florek421.jpgtu mój zadumany bambaryłek
po wczorajszej kąpieli

monia-sliczne te twoje maluszki,synek faktycznie duzy,jak miesieczne niemowle,a cora krucha jak to dziewczynka,a ty jak sie czujesz?

Monia - super dzieciaki!!! A rozumiem, ze kąpać trzeba osobno? dobrze myślę, ? na raz się chyba nie da.... ?

Małgoń - ja też się martwiłam o pokarm. A najgorsze ejst to, że on siedzi w naszych głowach..
Ale - pomyśl sobie, że miliardy mam przed Tobą dały radę. Mleko było, no bo i dlaczego miałoby go nie być? Dzieci potrzebują - to będzie i już!
A nawet jeśli sie okaże, żę są jakieś z tym problemy, to mamy komfortowe warunki - mleko dla niemowlaków dostępne od ręki, dokarmiać się da.

reklama
Dzięki dziewczyny:-)
Kąpiemy oddzielnie i jak na razie wszystko odbywa się oddzielnie co jest ok, bo nie są głodne na raz, nie ma podwójnego płaczu. Raz tylko wczoraj się zdarzyło - ale się uśmiałam -takie głośne stereo:-)

Co do mojego stanu to jeszcze nie za bardzo doszłam do siebie, macica mi nie dokucza tylko szew. No ale z każdym dniem jest ciut lepiej. Innego wyjścia nie było jak tylko cc.

Najważniejsze, że dzieci są zdrowe.

Miłego dnie życzę:-)

Do góry