reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witam sie

Lena ogromne gratulacje

powiem Ci tak,czasem faktycznie niektóre dziewczyny nawet nie wiedzą kiedy i rodzą bez bólu w 15 minut.ale to wyjątki.
nie ma co chojrakowac że aaa ambitnie urodze dziecko sn.gdyby mi ktos powiedział przed pierwszym porodem co mnie czeka,uwierz mi nigdy bym sie nie zdecydowała gdybym miala wybór:)i nie chce nikogo straszyc,mówie tylko jak było u mnie.nigdy więcej porodu sn:)

No mi sie tez jakos nie widzi porod SN ale w Irlandii dobre jest to ze znieczulenie jest darmowe przynajmniej tych skurczy mozna sobie oszczedzic

reklama
O MATKO!!!! jakie informacje z samego rana !!!!

LENNA GRATULACJE !!!!! ale niespodziankę wszystkim zrobiłas!!!niespodzianki najfajniejsze są:)
dużo zdrówka dla całej Waszej trójki!! i jeszcze raz gratuluję!!!

Monia zbliżającym sie porodem się stresuję, jak do tej pory byłam trwarda tak teraz widzę, że to coraz bliżej :)

U mnie mąż jak się ktoś pyta jak ja sie czuję to mówi że mi ciężko i w ogóle ale znów jest odwrotna sytuacja że Ci co się pytają to tak naprawdę mało ich to obchodzi a pytaja sie tylko żeby to ładnie wyglądało że niby sie interesują.
Jak mówię o swoich obawach to się śmieją i w ogóle. Jak inne co były w ciąży w rodzinie to trzeba było wspólczuć bo brzuch duży, kupować rzeczy do ubrania do szpitala itp a ja co... brzuch mały to znaczy że wszystko jest super.
Ale szkoda narzekać, chciałam byc w ciąży i jestem, i razem z mężem damy radę. :)

Ciekawe jak się Lenka czuje, Justelka też nie pisze..... ale na pewno wszystko dobrze :)

Matko Polko a myśmy Cię już na porodówkę wysłały bo się nie odzywałaś ;)

ale dziś leniwa niedziela, ja to tylko leże, ugotowałam obiad, potem chwilowa drzemka, TV itp...

czy Wam Dziewczyny też sie chce tak spac.ja mogłabym co ok.3 godziny zasypiac,normalnie koala...
ale musze sie pilnowac bo jak w dzien spie to potem dopiero o 3,4 w nocy zasne.
i juz nie mam siły nosic tego brzucha.byłam dzis z psami na półgodzinnym wietrzeniu i zmęczyłam sie jak na maratonie...ehh..
może juz lepiej niech wyłażą,przynajmniej swoboda ruchów będzie:)

A ja dziś dzień spędziłam aktywnie. Pojechaliśmy na piękny jesienny spacer do parku w Żelazowej Woli.
Najpiękniejsze jest to, że jutro nie idę do pracy :) Wybieram się na basen na aqua aerobic.

reklama
Ayla ja też ostatnio jakaś śpiąca jestem i dziennie drzemkę choćby małą muszę mieć. A w nocy to różnie z tym spaniem, zazwyczaj śpię, ostatnio tylko od 2 do 5 nie spałam.
Co do chodzenia to ja mało chodzę bo brzuch mi ciągnie i też się męcze, a małe ostatnio szaleją. Jak dawniej były spokojne tak teraz przeciągają się ciągle tylko łokcie, dupcie czy plecki czuć i skóra napięta że bez rozstępów się nie obejdzie. Ale co tam.

Do góry