reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

O kurde ciekawe jak tam Justella i o której dokładnie cięcie.
Ja będę miała raczej z rana bo planowe są tak ok.8. Coś czuję, że nocka nieprzespana :)

Jestem po usg maluchy mają 2200 i 2100. Zakładam błąd maszyny oczywiście na plus dla dzieciaczków. Ale i tak boje się, że będą takie malutkie....Patrze na te co mają ponad 3 kg a są maleństwami a co dopiero moje.

Już nie mogę się ich doczekać. Wiem, że przyjdzie taki dzień gdzie pożałuję tego zdania i lenistwa które właśnie uprawiam ale ciekawość moich dzeci jest ode mnie silniejsza.

To teraz chyba w kolejce matka polka :)

reklama
Lenka, też jakoś po tym co wcześniej pisałaś wnioskuje że Twoje dzidzie będą większe ale tak jak piszesz to i tak kruszynki jednak szybko zaczną rosnąć :)
Zostało już niedługo, raptem tydzień z haczykiem :) a potem cholestaza pójdzie w zapomnienie i pobyt w szpitalu też.

Ja wlasnie wróciłam z przejażdżki do sklepu, mąż po weekendzie "wyprowadził" mnie na powietrze żebym nie marudziła za bardzo :) pogoda ładna więc jeszcze trzeba korzystać.

A ok nie jestem na bierzaco z tym lozyskiem,

Witam tak w ogole,

Moja Zuzia wisi na cycu to mam chwile, dzis pierwsza noc bez mojego,

Jedynka jak Ci dzien bez Twojego minal??

reklama
Do góry