hmmmm
a ile olis przybrala?az sie normalnie wierzyc nie chce ze bliznikai tak pieknie moga wazyc!!!!!!a podobno macica jest w stanie zmiescic 5,5kilowe dziecko hihi!!!!!!a my????wod wiecej, lozysko wieksze itp.
silne jestesmy co?
lenna ja mam to samo z tym swedzacym brzuchem
czesto robie sobie prysznic chlodna woda, zostawiam mokry i na mokry smaruje oliwka, pomaga
dziewczyny!czy ktoras z was top brzusz szczypie, boli jkaby posiniaczony i poobijany byl, a czasem piecze, bo mi sie tak wypinaja ze aaaach!!!!!!
ja na nastepnej wizycie mam wymaz robiony....czyli zacznie sie 32, bo ide za tydzien.....ja mam straszne uplawy od poczatku ciazy meczy mnie to strasznie, mialam robiony juz jeden wymaz i czysciutko, ale tabletki to non stop jkaies mi przepisuje, ech!
justella ty juz wszytsko kupione?a kosmetyki i przybory higieniczne gdzie kupowalas? i czy pampersiki jkaies zakupowalas juz?ja to sie boje ze nakupuje tych pampersow a np.beda mialy uczulenie na nie, ech. mi szyjka z moja mala zaczela sie skracac 4tyg przed porodem, ale dal mi wtedy tylko no spe, dwa tyg po tej wizycie urodzilam, mialam cc odrazu i nie mialam rozwarcia, ale pamietam jak lekarz mnie badal przed porodem i polozna az za rek emnie zlapala, do dzis pamietam ten bol, reka jego prawie buzia mi wyszla, moze on mi to rozwarcie zrobil dziewczyny co?....bo nie wiedzialam ze trzeba miec do cc.
rainmanka wspolczuje mu trozhe bo go zasciskaja hehehe, ja jak jest moj M to mnie dla malej nie ma
oni maja swoj swiat
nie byl nastawiony na konkretna plec choc ja chlopakow chcialam, ale co zrobil to ma hehehe, facet jest jedynie odpowiedzialny za plec naszych dzieci, my nic do tego nie mamy, a kiedys kobiety za to karano, masakra......a ty co nosisz?to twoje 1wsze dzieciaczki?
jedynka pozdrowienia dla olis i niech pisze do ciebie kiedy bedzie mogla co i jak u niej a waga niesamowita!!!!!!!!!!!!!