Moje dzieciaczki to dziewuchy
ale juz z 5razy mi sie snilo ze parke urodzilam, hehehe, a przeciez to ciaza jednojajowa i to niemozliwe hehe
Nadia i Pola-tak nazwala je moja coreczka, ktora jest przeszczesliwa i doczekac sie nie moze(ja tez
justella tez mysle nad jane powaznie, ale musze wpierw gdzies go dorwac i go poprowadzic troszke...mowisz ze dla ciebie lekki i zwrotny tak? u mnie zciuszkami jest w miare ok jesli chodzi o zakupy, ale kupowalam w sklepach, a to troszke w mothercare, h&m, w zarze tez cos....teraz jak maz pensje dostanie to zamowie jakas paczke z netu
jedyna rzecz jaka zamowilam na necie to pieluszki tetrowe i rogala
bez ktorego zreszta nie przezylabym zadnej nocki, jest rewelacyjny!!!!chyba bede z nim juz cale zycie spala tak sie przyzwyczailam, mezusiowi tez sie podoba i zastanawia sie czy sobie nie kupic hehehe
i moja mala nastka tez caly czas mamo pozycz mi slimaka swojego
lozeczko mam po malej, przewijak tez tylko M go odswiezy tzn. pomaluje na transparentny biel
bo to czysta sosna byla. kupilam tez troszke w ikei. przewijak m.in.kolezanka ma i jest mega zadowolona.
jedynka tak teraz mowimy, a jka sie maluchy urodza to pewnie nie bedziemy mialy gdzie rak wlozyc hehe, zartuje jestem takiego zdania, ze jka ktos sie dobrez zorganizuje to bedzie ok. byleby dzieciaczki spokojne i bez tej cholernej kolki......a nad reszta da sie popracowac.jedynka czytalam o twoim pepuszku, u mnie to samo;(mnie w ogole tak skora brzucha boli ze masakra, az pali!! a ja ogolnie w pasie mam narzaie 102, nie wiem czy to duzo czy malo. wszyscy mowia ze mam nieduzy brzuch jak na blizniaki , dla mnie jest ogromny wikeszy niz jak mala rodzilam, a nikt nie bierez pod uwage ze jeszcze z 6tyg bede nosila jak dobrez pojdzie. nawet lekarza sie pytalam czy wszytsko ok, on powiedzila ze brzuchol normalny i nie od jego wielkosci zalezy wielkosc brzucha
lenna ja dzis w nocy mialam takie swedzenie brzucha ze zadrapalam go strasznie myslaam ze oszaleje....o 5ej wlaczylam kompa zeby poczytac o cholestazie i wynika ze to chyba nie to po podobno nogi i rece swedza......mysle ze u ciebie bedzie dobrze, bo poczytalam troche o tym i niektore babeczeczki mialy te dwa objawy swedzenie i opuchlizne w tym samym czasie a jedank bylo ok