reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Olis dziekuje za pozdrowienia i tez pozdrawia Trojpaczki :). Nic nie wie na razie kiedy ciecie, ma malutkie tylko skurcze, wiec kaza lezec i czekac.

reklama
witajcie!!!

Wielkie GRATULACJE dla OLIS i jej dziewczynek!!!!!
waga niun Zuzia-3300g i Milena-3200g !!!!

okolo 1 w nocy odeszly jej wody, dostala znieczulenie chyba ogolne. Olis nie poleca cc :) niunie ok, ale na razie nie sa z Olis bo ona sie ruszac nie moze.

WITAJ OLIS, SERDECZNE GRATULACJE DLA NOWO UPIECZONEJ MAMUŚKI!!!!!!!!!!!!
Życzę Tobie no i oczywiście dziewczynką dużo, dużo zdrówka, błogosławieństwa bożego no i oczywiście szybkiego powrotu do domu. Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Witam Kobitki, 3 września był nasz wielki dzień o 8:56 przyszedł na świat Nikoś 3210g, 52cm oraz 8:59 Kubuś 2960g, 51cm, nasze największe skarby świata mają się dobrze, są rozkoszne, wspaniale naj...:) jesteśmy już w domku po 6 dłłłługachnych dniach spędzonych w szpitalu. Jeśli chodzi o cc - nie taki diabeł straszny, jak go malują, u mnie wystąpiły komplikacje, gdyż macica nie chciała się obkurczać, ale sam zabieg spoko, a dochodzenie do siebie, jeszcze lepiej:) choć do formy doszłam w domu, po pierwszym dniu, jak ręką odjął...opuchlizna z nóg w dużej mierze zeszła, samopoczucie, mimo ciężkiej pracy przy dzieciach-rewelacja:) rana boli od czasu do czasu, ale ból do zniesienia, zabieg miałam w piątek rano, a w sobotę raniutko dostałam ostatnią przeciwbólową kroplówkę i od tamtej pory, nawet tabletki nie bralam, więc glowy do góry, będzie dobrze:) jakbyście mialy jakieś pytania, postaram sie odpowiedziec w miare mozliwości (nie często mam czas zaglądać na neta)
Aaaa ja również pobrałam mnóstwo rzeczy dla dzieci...połowy nie użylam :) pozdrawiam Was serdecznie
najszczęśliwsza już Mama ;)
p.s. Olis wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ogromne gratulacje dla OLIS I ANAKONDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieci, zarowno chlopcy jak i dziewczynki z imponujaca waga:):):)
A my reszta dziewczyn mozemy tylko brac przyklad i podziwiac te dzielne babeczki!!!!!
Nie wiem jak Wy dalyscie rade tyle wynosic i tak duuuuuzo wynosic:)

Jedynka teraz chyba bedzie Twoj czas:)
Co do cc nie jest to fajna sprawa, ale kto powiedzial ze bedzie latwo, ta cholerna rana boli, ale jak sie wraca do domu to miguskiem sie dochodzi do siebie, mialam tak samo jak anakonda:) 2 tygodnie trzeba sobie dac!ale co to jest w porownaniu do tak dlugiego, ciezkiego noszenia!!!!!a pozniej tylko radosc radosc i radosc!!!!!

reklama
Anakonda GRATULACJE!!! tez super waga chlopakow!! jejku az normalnie ja juz chce swoich miec przy sobie :) dzis mysle tylko o tym ze Olis sie rozpakowala i wogole o mamach rozpakowanych jak im dobrze ze juz sa ze swoimi pociechami a ja czekam i czekam jak na bombie i tylko wyczekuje czy mam jakies skurcze czy wody przypadkiem nie odchodza ehhh....

jestem niewyspana i obolala... no i czekam na jutrzejsze ktg i usg i na to co lekarz powie :)

Do góry