hej trojpaczki!!!!!
w koncu zebralam sie i pisze
niektore moze mnie pamietaja- napewno Justella, ktora baaaaaaaaaaardzo mocno sciskam
ale jest tez wiele nowych przyszlych mamusiek
wszystkie witam serdecznie!!!!!!
OLIS trzymam kciuki mocno mocno
Nie pisalam cale wakacje, umowmy sie ze zrobilam sobie przerwe wakacyjna ech.......a tak powaznie to mialam duuuuuzo na glowie brak meza przez cale wakcje, brak neta przez jkais czas, dziecko starsze pod opieka, przeprowadzka.....a teraz 1go pazdziernika czeka mnie kolejana eeeech....
JA NIE WIEM JAK wY I NIE WIEM JAK oLIS DALA RADE DO TEGO CZASU NOSIC BO JA JESTEM JUZ WYPOMPOWANA!!!!Chodzic nie moge, siadly mi pachwiny, spojenie lonowe.........brzuch tak jak u Was ciagle twardy jak chodze, a jak sie poloze to miekki sie robi.dla mnie dwa tyg temu juz szyjka byla otwarta i skrocona, ale lekarz mowi ze jest wszystko ok wiec chyba tak ma byc po prostu, jak to inaczej wytlumaczyc...bylam w ciazy i wiem jakie to uczucie, dla mnie bylo boskie, a teraz chce juz 36go tygodnia i konca!!!!
chce wreszcie chodzic , biegac, oddychac normalnie.....obiecalam sobie ze jka dojde do siebie ide na trampoline i bede skakala i skakal aby poczuc lekkkosc heheheh, ale marudze i narzekam co
?
wy sie wszytskie trzymacie dzielnie!!!!!
jedynka pamietam ciebie jak musilam lezec itp. a tutaj lada moment dzieci z toba
i tak dlugo pieknie wytrzymalas
dzielna babeczka!
wy juz wyprawki porobione a ja moze polowe mam.....
Justella zastanawiam sie czy nie kupic jane z tego serwisu w hiszpanii tylko ja go nigdy nie prowadzila nie widzialam na zywo....bylam w bobowozkach w gdynii, ale go nie bylo......jezdziala tam chyba 15toma wozkami i najlepszy okazal sie abc zoom, dla meza tez, ale szczerze to nie usmiecha mi sie tyle pieniedzy wydawac jak mi chodzi tylko o zime aby je przewozic w jkais gondolkach bo spacerowe i tak kupie na wiosne, a z tej z wozka nie bede korzystala i sprzedam ten wozio.....Justella czytalam tez ze gastone w sumie urodzila w terminie i duza wage mialy dziewczyny i ona brala sterydy na plucka a i tak jedna mala lezala w inkubatorze, wiesz moze dlaczego?bo ja sie mojego pytalam o te sterydy i on powiedzial ze poki nie ma wskazan nie ma potrezby podawania ich...
postaram sie was teraz nie opuszczac i byc na bierzaco