reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

moge sie przyłaczyć?
jestem w 10 tygodniu ciązy blizniaczej oczywiscie:):-)
Jasne lily. Witamy serdecznie!!!:-) A juz cos wiesz iloowodniowa i kosmowkowa jestes?

No ładny ten wozeczek madzia. Ja to mam dylematy z tym wozkiem.., dalej nie mamy pojecia jaki bylby najlepszy. Najpierw chcialam zeby nie byl za szeroki i zeby wszedzie sie zmiescil..pozniej doszly obawy zwiazane z tym pakowaniem do auta..najlepiej zeby mial foteliki, wpinane..ale znowu ten TAKO JUMPER DUO ktory upatrzylam jest szeroki i nigdzie sie miescic nie bedziemy..Jednego za drugim raczej nie chce bo podobno ciezko podjechac pod cos nim, bo jest dlugi no i pozniej jak spacerowke sie zrobi to jedno dziecko widzi wszystko a drugie nic, i kopie w plecy to z przodu..no i sie podobno polozyc tylko jedno moze a drugie nie..Sama nie wiem co jest najlepszym wyjsciem. Radzilam nawet znajomych ktorzy maja blizniaki i oni tez trafic nie moga, dzieci maja 16 miesiecy a oni mieli jeden wozek nie trafiony na 3 miesiace starczyl, a teraz maja 2 i sprzedac nie chca zadnego bo z obu korzystaja.

Ostatnia edycja:
reklama
No ładny ten wozeczek madzia. Ja to mam dylematy z tym wozkiem.., dalej nie mamy pojecia jaki bylby najlepszy. Najpierw chcialam zeby nie byl za szeroki i zeby wszedzie sie zmiescil..pozniej doszly obawy zwiazane z tym pakowaniem do auta..najlepiej zeby mial foteliki, wpinane..ale znowu ten TAKO JUMPER DUO ktory upatrzylam jest szeroki i nigdzie sie miescic nie bedziemy..Jednego za drugim raczej nie chce bo podobno ciezko podjechac pod cos nim, bo jest dlugi no i pozniej jak spacerowke sie zrobi to jedno dziecko widzi wszystko a drugie nic, i kopie w plecy to z przodu..no i sie podobno polozyc tylko jedno moze a drugie nie..Sama nie wiem co jest najlepszym wyjsciem. Radzilam nawet znajomych ktorzy maja blizniaki i oni tez trafic nie moga, dzieci maja 16 miesiecy a oni mieli jeden wozek nie trafiony na 3 miesiace starczyl, a teraz maja 2 i sprzedac nie chca zadnego bo z obu korzystaja.

W moim możesz zrobic ze siedzą jeden za drugim lub naprzeciwko siebie wtedy się nioe kopią. Fakt spacerówki są tzw. kubełkowe ale próbowałam rozłożyć do pozycji spania i nie ma tragedii w obu można dzieci spać położyć. Co do podjazdów to miałam okazje jedynie w domu wypróbować ale na moje oko leciutko się prowadzi. U mnie przeważyło to że szerokim to prawie nigdzie nie wjade do domu tez nie, żaden sklep czy urząd a nasze chodniki to są takie wąskie że zajęłabym cały. No i zależało mi na dopinanych fotelikach i głębokich gondolkach na początek kiedy dzieci są maleńkie i ten wózek to wszystko ma.

reklama
Do góry