Jasne lily. Witamy serdecznie!!!:-) A juz cos wiesz iloowodniowa i kosmowkowa jestes?moge sie przyłaczyć?
jestem w 10 tygodniu ciązy blizniaczej oczywiscie:-)
No ładny ten wozeczek madzia. Ja to mam dylematy z tym wozkiem.., dalej nie mamy pojecia jaki bylby najlepszy. Najpierw chcialam zeby nie byl za szeroki i zeby wszedzie sie zmiescil..pozniej doszly obawy zwiazane z tym pakowaniem do auta..najlepiej zeby mial foteliki, wpinane..ale znowu ten TAKO JUMPER DUO ktory upatrzylam jest szeroki i nigdzie sie miescic nie bedziemy..Jednego za drugim raczej nie chce bo podobno ciezko podjechac pod cos nim, bo jest dlugi no i pozniej jak spacerowke sie zrobi to jedno dziecko widzi wszystko a drugie nic, i kopie w plecy to z przodu..no i sie podobno polozyc tylko jedno moze a drugie nie..Sama nie wiem co jest najlepszym wyjsciem. Radzilam nawet znajomych ktorzy maja blizniaki i oni tez trafic nie moga, dzieci maja 16 miesiecy a oni mieli jeden wozek nie trafiony na 3 miesiace starczyl, a teraz maja 2 i sprzedac nie chca zadnego bo z obu korzystaja.
Ostatnia edycja: