reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Godzinę temu wróciłam z wizyty u ginekologa, ciąża potwierdzona! Z miesiączki 5+1 ale z pęcherzyka jeszcze wczeniejsza i.... lekarz zobaczył nie jeden a dwa pęcherzyki! wprawdzie powiedział że na tym etapie ciąży ciężko cokolwiek powiedzieć bo drugi może się po prostu wchłonąć ale też nie koniecznie 🤔. Naradzie czekamy, za dwa tygodnie kolejną wizyta.

Godzinę temu wróciłam z wizyty u ginekologa, ciąża potwierdzona! Z miesiączki 5+1 ale z pęcherzyka jeszcze wczeniejsza i.... lekarz zobaczył nie jeden a dwa pęcherzyki! wprawdzie powiedział że na tym etapie ciąży ciężko cokolwiek powiedzieć bo drugi może się po prostu wchłonąć ale też nie koniecznie 🤔. Naradzie czekamy, za dwa tygodnie kolejną wizyta.
Wspaniale :) zapraszamy do grona podwójnych ciężarówek

Wspaniale :) zapraszamy do grona podwójnych ciężarówek
Szczerze wątpię by spotkało mnie podwójne szczęście. Mam dwoje dzieci, teraz 2 lata z rzędu poroniłam 2 razy😪. Wczorajsze USG trochę mnie zaskoczyło ale raczej nastawiam się na jedno maleństwo ( choć mojej mamy rodzeństwo było bliźniakami), modlę się żeby Bóg pozwolił mi urodzić chociaż jedno zdrowe dzieciątko 😊

Szczerze wątpię by spotkało mnie podwójne szczęście. Mam dwoje dzieci, teraz 2 lata z rzędu poroniłam 2 razy😪. Wczorajsze USG trochę mnie zaskoczyło ale raczej nastawiam się na jedno maleństwo ( choć mojej mamy rodzeństwo było bliźniakami), modlę się żeby Bóg pozwolił mi urodzić chociaż jedno zdrowe dzieciątko 😊
Ja po dwóch poronieniach urodziłam parkę zdrowych bliźniąt. 🥰 Wierzę, że tak miało być i że los zrekompensował nam wcześniejszą stratę. Trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było! ❤️

Ja po dwóch poronieniach urodziłam parkę zdrowych bliźniąt. 🥰 Wierzę, że tak miało być i że los zrekompensował nam wcześniejszą stratę. Trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było! ❤️
I ja jestem po 3 po poronieniach. I teraz mam nadzieję że w końcu będzie dobrze, obecnie 15 tydz z bliźniakami w brzuchu.

😀 jestem po wizycie, i są dwa bijącymi serduszka 😀 😍 tetaz dopiero zaczynam się martwić co będzie dalej. Lekarz poinformował mnie, ze nie będzie prowadził mojej ciazyvi mam znaleźć sobie lekarza pracującego pracującego szpitalu. 😞 i tu jest duży problem.

😀 jestem po wizycie, i są dwa bijącymi serduszka 😀 😍 tetaz dopiero zaczynam się martwić co będzie dalej. Lekarz poinformował mnie, ze nie będzie prowadził mojej ciazyvi mam znaleźć sobie lekarza pracującego pracującego szpitalu. 😞 i tu jest duży problem.
Mój nie pracuje w szpitalu a prowadzi mi ciaze, ale dobrze, że Twój Cię odsyła jak nie czuje się na siłach.

reklama
Do góry