reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Babeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.

Babeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.
Jeśli będę miała jakikolwiek wybór to wybiorę cc. Boje sie o dzieci, wydaje mi się, że przy bliźniakach cc jest dla nich bezpieczniejsza.
Wiem, że dla dzieci zdrowiej wyjść przez kanał rodny, że się zasiedlają dobra flora i że ucisk ma dobre działanie, ale boję się, że jeden się np. niedotleni :(

Przeczytalam forum ostatnie 3 lata wstecz... (od początku nie dałam rady niestety ... może później nadrobię), i muszę przyznać że poznałam odpowiedź na większość nurtujących mnie pytań 😀
Szczerze, to nie zdawałam sobie sprawy, że blizniacze ciążę są aż tak bardzo powikłane.
Podziwiam Was wzzystkie :)

Do przyszłej środy czekam niecierpliwie na wizytę serduszkową 😀

A to moje pierwsze usg z dwoma pęcherzykami:)

Załączniki

• 20220713_211917.jpg
    20220713_211917.jpg
    944,2 KB · Wyświetleń: 70
Przeczytalam forum ostatnie 3 lata wstecz... (od początku nie dałam rady niestety ... może później nadrobię), i muszę przyznać że poznałam odpowiedź na większość nurtujących mnie pytań 😀
Szczerze, to nie zdawałam sobie sprawy, że blizniacze ciążę są aż tak bardzo powikłane.
Podziwiam Was wzzystkie :)

Do przyszłej środy czekam niecierpliwie na wizytę serduszkową 😀

A to moje pierwsze usg z dwoma pęcherzykami:)
Piękne :)

reklama
Do góry