Fajnie jakby się udało jeszcze tydzien, zawsze to tydzień więcej w brzuszku. Gorzej, że Ty ten tydzień spedzisz w szpitaluPlan mówi, że będzie tydzień obserwacji I wtedy cesarka. Chyba że dzieci zdecydują inaczej
reklama
Tak się cieszę że tyle się udało w domu wytrzymać, że ten tydzień w szpitalu to nie tragediaFajnie jakby się udało jeszcze tydzien, zawsze to tydzień więcej w brzuszku. Gorzej, że Ty ten tydzień spedzisz w szpitalu
Jeśli będę miała jakikolwiek wybór to wybiorę cc. Boje sie o dzieci, wydaje mi się, że przy bliźniakach cc jest dla nich bezpieczniejsza.Babeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.
Wiem, że dla dzieci zdrowiej wyjść przez kanał rodny, że się zasiedlają dobra flora i że ucisk ma dobre działanie, ale boję się, że jeden się np. niedotleni
Guni85
Fanka BB :)
Ja tak rodziłam jak coś piszBabeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.
Koleżanka_1
Początkująca w BB
Przeczytalam forum ostatnie 3 lata wstecz... (od początku nie dałam rady niestety ... może później nadrobię), i muszę przyznać że poznałam odpowiedź na większość nurtujących mnie pytań
Szczerze, to nie zdawałam sobie sprawy, że blizniacze ciążę są aż tak bardzo powikłane.
Podziwiam Was wzzystkie
Do przyszłej środy czekam niecierpliwie na wizytę serduszkową
A to moje pierwsze usg z dwoma pęcherzykami
Szczerze, to nie zdawałam sobie sprawy, że blizniacze ciążę są aż tak bardzo powikłane.
Podziwiam Was wzzystkie
Załączniki
PięknePrzeczytalam forum ostatnie 3 lata wstecz... (od początku nie dałam rady niestety ... może później nadrobię), i muszę przyznać że poznałam odpowiedź na większość nurtujących mnie pytań
Podziwiam Was wzzystkie
Ogromne gratulacjeDziewczyny dzisiaj się rozpakowałam. 38tc+2dni. Dzieci zdrowe 3400gr i 3000gr. Dojrzewam po cc I nie mogę się doczekać kiedy pozwolą mi wstać.
reklama
Guni85
Fanka BB :)
BrawoSerdeczne gratulacje i wszystkiego dobrego!!Dziewczyny dzisiaj się rozpakowałam. 38tc+2dni. Dzieci zdrowe 3400gr i 3000gr. Dojrzewam po cc I nie mogę się doczekać kiedy pozwolą mi wstać.
Podziel się: