reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Babeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.

Babeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.
Jeśli będę miała jakikolwiek wybór to wybiorę cc. Boje sie o dzieci, wydaje mi się, że przy bliźniakach cc jest dla nich bezpieczniejsza.
Wiem, że dla dzieci zdrowiej wyjść przez kanał rodny, że się zasiedlają dobra flora i że ucisk ma dobre działanie, ale boję się, że jeden się np. niedotleni :(

Przeczytalam forum ostatnie 3 lata wstecz... (od początku nie dałam rady niestety ... może później nadrobię), i muszę przyznać że poznałam odpowiedź na większość nurtujących mnie pytań 😀
Szczerze, to nie zdawałam sobie sprawy, że blizniacze ciążę są aż tak bardzo powikłane.
Podziwiam Was wzzystkie :)

Do przyszłej środy czekam niecierpliwie na wizytę serduszkową 😀

A to moje pierwsze usg z dwoma pęcherzykami:)

Załączniki

• 20220713_211917.jpg
    20220713_211917.jpg
    944,2 KB · Wyświetleń: 78
Przeczytalam forum ostatnie 3 lata wstecz... (od początku nie dałam rady niestety ... może później nadrobię), i muszę przyznać że poznałam odpowiedź na większość nurtujących mnie pytań 😀
Szczerze, to nie zdawałam sobie sprawy, że blizniacze ciążę są aż tak bardzo powikłane.
Podziwiam Was wzzystkie :)

Do przyszłej środy czekam niecierpliwie na wizytę serduszkową 😀

A to moje pierwsze usg z dwoma pęcherzykami:)
Piękne :)

reklama
Do góry