Guni85
Fanka BB :)
Taka przerwa,to wydaje mi się,do ogarnięciaStarszaki lat 10. Pomóc mam nadzieję że będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka przerwa,to wydaje mi się,do ogarnięciaStarszaki lat 10. Pomóc mam nadzieję że będzie
Ja juz się bardziej martwię jak ja starszaki od maluchów odgonie bo od brzucha jakoś nie umiem. Nie zaczną i nie skończą dnia bez buziaków dla dzidzi. A i w ciągu dnia przylatują sie przytulić do brzucha.Taka przerwa,to wydaje mi się,do ogarnięcia
Ojej,ja się domyślam że to uciążliwe ale kurcze super że są tak pozytywnie nastawieniA masz chłopców ? I teraz kto będzie?Ja juz się bardziej martwię jak ja starszaki od maluchów odgonie bo od brzucha jakoś nie umiem. Nie zaczną i nie skończą dnia bez buziaków dla dzidzi. A i w ciągu dnia przylatują sie przytulić do brzucha.
Mam dziewczyny a kto teraz będzie to tajemnica. Mąż chce niespodziankę.Ojej,ja się domyślam że to uciążliwe ale kurcze super że są tak pozytywnie nastawieniA masz chłopców ? I teraz kto będzie?
O jacieMam dziewczyny a kto teraz będzie to tajemnica. Mąż chce niespodziankę.
Przepraszam, że to mówię, ale uffff Brawo mama! 10 lat to wciąż dzieci, ale już takie ogarnięte Na pewno będą chciały pomagać! Trzymam za was kciuki!Starszaki lat 10. Pomóc mam nadzieję że będzie
Ja do 20tc mogłam chodzić w codziennych ciuchach. Nosiłam ciazowe spodnie bo było wygodniej. Teraz 30tc i wyglądam jakbym zaraz rodziłaMamy bliźniat i dziewczyny w ciąży blizniaczej kiedy Wasz brzuch stał się widoczny dla osób postronnych?
Jutro mam 17tc i lekki brzuszek mam, chodzę w ciazowych jeansach bo tak wygodniej, ale myślę, że jest i tak dość mały. Dla osób postronnych zupełnie niewidoczny. Koleżanki w pracy mówiły, że w pojedynczych ciazach miały większe brzuchy. Na USG zawsze widać, że dzieciaki strasznie się cisną.
Uff pocieszająceJa do 20tc mogłam chodzić w codziennych ciuchach. Nosiłam ciazowe spodnie bo było wygodniej. Teraz 30tc i wyglądam jakbym zaraz rodziła