Daj znac po wizycie co i jak u CiebieHejka Dziewczyny,
Jestem w ciąży 2k2o, dowiedziałam się na ostatniej wizycie,w 7 tyg że są dwa zarodki i dwa serduszka, bija prawidłowo. Po 3 tyg kolejna wizyta, czyli za tydzień we wtorek. Bardzo się obawiam co się tam dzieje w środku i czy dalej są serduszka...jestem już po dwóch biochemicznych ciążach i jednym pustym jaju, teraz jednak jestem na zestawie leków, acard heparyna encorton progesteron i od samego początku już to wygląda inaczej niż w tamtych ciążach, gdzie już wlansnie od startu coś złe to wyglądało.
Jak to u Was wyglądało? I powiedzcie, bo ja myślałam że 2owodniowa i 2kosmowkowa, to oznacza dwujajowe,a ponoć to nie jest. O co tu chodzi. Rozumiem że kosmówka to spiżarka i że każdy zarodek ma swoją spiżarka i domek,.ale już nie czaje o co chodzi w takim razie z jedno.i dwujajowymi-yslalam że to owodnia
reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
Guni85
Ale super! jakie Miśki Gratulacje!Już po, narazie wszytako ok 10 tydzien, tak jak z miesiączki, dzieciaki już machaly rękami i nóżkami i słyszałam serduszka szok, fotka na dole
Pięknie wyglądają jak małe żelkiJuż po, narazie wszytako ok 10 tydzien, tak jak z miesiączki, dzieciaki już machaly rękami i nóżkami i słyszałam serduszka szok, fotka na dole
Potem już będzie ciężko pokazać na zdjęciu dwa na raz, bo nie będą się gamonie mieściły
agaaataaaa
A niech rosną tylko coś schudłam od ostatniej wizyty, chyba wyciągają że mnie wszystko, bo naprawdę więcej jem, nie mam aż takich starszych wymiotów, a tu mniej na wadze no szokPięknie wyglądają jak małe żelki
Potem już będzie ciężko pokazać na zdjęciu dwa na raz, bo nie będą się gamonie mieściły
Ja też długo tracilam wagę zamiast przybierać. Dopiero teraz 20tc mam na plusie 0.5kg.A niech rosną tylko coś schudłam od ostatniej wizyty, chyba wyciągają że mnie wszystko, bo naprawdę więcej jem, nie mam aż takich starszych wymiotów, a tu mniej na wadze no szok
agaaataaaa
No to niezłe, ja myślałam że będę tyć z powietrza normalnie przy takiej ciąży. A kiedy u Cb było widać brzuszek?Ja też długo tracilam wagę zamiast przybierać. Dopiero teraz 20tc mam na plusie 0.5kg.
Lekko koło 18-19tc, ale widziały tylko osoby, które wiedziały, że jestem w ciąży. Teraz 20tc i nie da się ukryćNo to niezłe, ja myślałam że będę tyć z powietrza normalnie przy takiej ciąży. A kiedy u Cb było widać brzuszek?
No i też długo ruchów nie czułam, dopiero od kilku dni jestem pewna ze czuję
agaaataaaa
Dziewczyny Kochane! Powiedzcie mi, wlasnie umawiałam się na usg 1 trymestru za 3 tygodnie i zdecydowałam się na test pappa, powiedzicie czy robilyscie coś jeszcze? Ja się totalnie nie orientujw, bo to pierwszy raz, a to jeszcze z dwójką, co Wy robilyscie i jak to wygląda?
reklama
Z dwójką nie zrobisz więcej bo te wszystkie testy nie są robione przy ciążach mnogich.Dziewczyny Kochane! Powiedzcie mi, wlasnie umawiałam się na usg 1 trymestru za 3 tygodnie i zdecydowałam się na test pappa, powiedzicie czy robilyscie coś jeszcze? Ja się totalnie nie orientujw, bo to pierwszy raz, a to jeszcze z dwójką, co Wy robilyscie i jak to wygląda?
Piękne zdjęcie maluchów masz. Już niedługo się tak nie da.
Podziel się: