Gratulacje Wspaniałe wieści. Wracaj do zdrówka!Hej nas rozpakowali wczoraj 14 lutego Chłopaki cali i zdrowi w inkubatorach. Jeden 2300 a drugi 2500. Niestety mi wyszedł jeden pozytyw jeden negatyw z testów Cesarka była ok, ale później zaczął bolec bardzo brzuch i zaczął być wyciek w szycia od razu robili poprawkę już na znieczuleniu ogólnym. Teraz całe szczęście wszystko dobrze
reklama
Olgik
Początkująca w BB
A ja z moimi chłopcczykami wylądowałam w szpitalu we wtorek wieczorem na usg okazalo się że szyjka z 4cm 4tyg temu skrócila sie do 23mm od razu skierowanie do szpitala i od wczoraj rano jestem w katowicach, tu szyjka wyszła chyba 26mm ale miękka i jeszcze jakaś infekcja więc dopiero za jakiś tydzień może podejmą decyzję o krążku lub szwie.. nie mialam jeszcze II prenatalnych bo dopiero dzisiaj mam 20t+1 a tu na kilku usg wyszla jakas wada serduszka u malucha jednego, dzisiaj moze bedziemy mieli badanie u kardiologa. Chlopcy waza po ok 400g, na obrazie widac ze sie wierca ale.ja sie teraz tylko martwie
Agnieszka Pe
Fanka BB :)
trzymam kciuki za Was!A ja z moimi chłopcczykami wylądowałam w szpitalu we wtorek wieczorem na usg okazalo się że szyjka z 4cm 4tyg temu skrócila sie do 23mm od razu skierowanie do szpitala i od wczoraj rano jestem w katowicach, tu szyjka wyszła chyba 26mm ale miękka i jeszcze jakaś infekcja więc dopiero za jakiś tydzień może podejmą decyzję o krążku lub szwie.. nie mialam jeszcze II prenatalnych bo dopiero dzisiaj mam 20t+1 a tu na kilku usg wyszla jakas wada serduszka u malucha jednego, dzisiaj moze bedziemy mieli badanie u kardiologa. Chlopcy waza po ok 400g, na obrazie widac ze sie wierca ale.ja sie teraz tylko martwie
M_imi
Będzie dobrze! Trzymaj się Kochana!A ja z moimi chłopcczykami wylądowałam w szpitalu we wtorek wieczorem na usg okazalo się że szyjka z 4cm 4tyg temu skrócila sie do 23mm od razu skierowanie do szpitala i od wczoraj rano jestem w katowicach, tu szyjka wyszła chyba 26mm ale miękka i jeszcze jakaś infekcja więc dopiero za jakiś tydzień może podejmą decyzję o krążku lub szwie.. nie mialam jeszcze II prenatalnych bo dopiero dzisiaj mam 20t+1 a tu na kilku usg wyszla jakas wada serduszka u malucha jednego, dzisiaj moze bedziemy mieli badanie u kardiologa. Chlopcy waza po ok 400g, na obrazie widac ze sie wierca ale.ja sie teraz tylko martwie
Agnieszka Pe
Pytanie do rozpakowanych. Czy któraś z Was, dziewczyny, używała poduszki do karmienia, żeby karmić dwie pociechy jednocześnie piersią. Polecacie jakąś?
Wszystko będzie dobrze w szpitalu wiedzą co robią pomogą Wam. Wszystko się ułoży. Znajoma też dostała podobne info podczas badania o rzekomej wadzie serduszka ale po narodzinach wszystko się unormowało. My wczoraj mielismy usg 16 tydzien. Potwierdzil płec to chłopcy. Narazie wszystko w porządku. Mają ok 12 cm narazie. Oby tak dalej.A ja z moimi chłopcczykami wylądowałam w szpitalu we wtorek wieczorem na usg okazalo się że szyjka z 4cm 4tyg temu skrócila sie do 23mm od razu skierowanie do szpitala i od wczoraj rano jestem w katowicach, tu szyjka wyszła chyba 26mm ale miękka i jeszcze jakaś infekcja więc dopiero za jakiś tydzień może podejmą decyzję o krążku lub szwie.. nie mialam jeszcze II prenatalnych bo dopiero dzisiaj mam 20t+1 a tu na kilku usg wyszla jakas wada serduszka u malucha jednego, dzisiaj moze bedziemy mieli badanie u kardiologa. Chlopcy waza po ok 400g, na obrazie widac ze sie wierca ale.ja sie teraz tylko martwie
Ja używałam Twinny Lu byłam z niej zadowolona. Dziewczyny mi się z niej nie zsuwały do tego stabilnie leżały (ona jest z takiej twardszej gąbki). Siedziałam z nią godzinami była wygodna. Wymusza prostą pozycję kręgosłupa co jest szczególnie ważne po cesarce. Używałam jej przez cały czas karmienia(prawie 2lata). Kupowałam przez olx, ale z tego co pamiętam była też możliwość na fbPytanie do rozpakowanych. Czy któraś z Was, dziewczyny, używała poduszki do karmienia, żeby karmić dwie pociechy jednocześnie piersią. Polecacie jakąś?
Guni85
Ja tę samąJa używałam Twinny Lu byłam z niej zadowolona. Dziewczyny mi się z niej nie zsuwały do tego stabilnie leżały (ona jest z takiej twardszej gąbki). Siedziałam z nią godzinami była wygodna. Wymusza prostą pozycję kręgosłupa co jest szczególnie ważne po cesarce. Używałam jej przez cały czas karmienia(prawie 2lata). Kupowałam przez olx, ale z tego co pamiętam była też możliwość na fb
Agnieszka Pe
reklama
Guni85
Ona jest wielka ale niestety większość czasu się spędza na karmieniu i ona rzeczywiście ratuje mi się mieścił na niej też przy okazji talerz z obiadem
Podziel się: