Też potwierdzam jest wielka, ale dzięki temu wygodna. Nie wyobrażam sobie karmienia wspólnego bez niej czasem próbowałam jak jeździłam z dziećmi do rodziców obkładać się zwykłymi poduszkami i tak karmiłam, ale to była porażka. Woziłam ją w końcu wszędzie żeby się nie męczyć
reklama
Ja miałam zwykłą i to porażka była. Tym razem zainwestuje w jakąś lepszą, żeby kręgosłup nie był obciążony.Pytanie do rozpakowanych. Czy któraś z Was, dziewczyny, używała poduszki do karmienia, żeby karmić dwie pociechy jednocześnie piersią. Polecacie jakąś?
Imagi_nacja gratulacje super data heh
Agnieszka, zobaczysz wszytko wdzięczny dobrze, dacie radę.
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie pobierania krwi pępowinowej. Co o tym myślicie? Położna ze szpitala mocno mnie namawia. Nie ukrywam, to spore koszty dla nas. Tylko się zastanawiam czy jest sens pobierania jeśli nie planujemy posiadania większej ilości dzieci. A podobno taka krew sprawdzą się dla ewentualnego młodszego rozdzenstwa.
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie pobierania krwi pępowinowej. Co o tym myślicie? Położna ze szpitala mocno mnie namawia. Nie ukrywam, to spore koszty dla nas. Tylko się zastanawiam czy jest sens pobierania jeśli nie planujemy posiadania większej ilości dzieci. A podobno taka krew sprawdzą się dla ewentualnego młodszego rozdzenstwa.
olka11135
Fanka BB :)
Ja miałam zwykłą i to porażka była. Tym razem zainwestuje w jakąś lepszą, żeby kręgosłup nie był obciążony.
Ty to masz szczęście mega zazdroszczę
Agnieszka Pe
to jest akurat mit, który być może powstał z tego, że gdy choroba, na którą zapada dziecko ma podłoże genetyczne, wtedy nie można użyć jego własnych komórek macierzystych, bo też mają tę mutację. Ja się zastanawiam z innego powodu. Czy jest sens skoro w domu będzie szpik bliźniaka genetycznego w razie potrzeby, której oczywiście mam nadzieję nie będzie (u mnie 1 jajowe chłopaki)Imagi_nacja gratulacje super data heh
U mnie parka. Cały czas się zastanawiam czy warto. Bo też czytałam że czasem bywa tak że tej krwi jest bardzo mało i może być wykorzystana jedynie do leczenia dziecka lub jest źle pobrana i wtedy też jest jej za mało ma cokolwiek :/ . Strasznie namieszali mi w głowie tym namawianiem. Prawie jakby sugerowali że jak nie skorzystam to będę zła matkato jest akurat mit, który być może powstał z tego, że gdy choroba, na którą zapada dziecko ma podłoże genetyczne, wtedy nie można użyć jego własnych komórek macierzystych, bo też mają tę mutację. Ja się zastanawiam z innego powodu. Czy jest sens skoro w domu będzie szpik bliźniaka genetycznego w razie potrzeby, której oczywiście mam nadzieję nie będzie (u mnie 1 jajowe chłopaki)
Imagi_nacja
Hej dziewczyny.
My już w końcu od wczoraj razem wszyscy w domku
My już w końcu od wczoraj razem wszyscy w domku
Kitku
Zaangażowana w BB
Jakie Słodziaki Super, że już jesteście w domku. Dużo zdrówka życzę i spokojnych nocy ❤
Ojej jakie słodziaki . Dużo zdrówka dla was .
Skąd różki?
reklama
Guni85
Cudownie
Podziel się: