Imagi_nacja
Fanka BB :)
Co ile masz wizyty? Ja mam co dwa tygPoczątkowo też nie miałam żadnych objawów. O bliźniakach dowiedziałam się w 10 tygodniu, a wcześniej 2 razy miałam USG robione ;Do
Moje mdłości występują jak mam za dużo wolnego. Taką zauważyłam regułę. Na urlopie (9 tc) nie mogłam za bardzo jeść, teraz w weekend cały piątek (13tc) spędziłam w toalecie
Właściwie jedyne objawy to te sporadyczne mdłości i w ten dni najchętniej bym cały czas spała. Do 12stego TC bolały piersi.
Trzymam kciuki za bijące serducha na kolejnym badaniu!
W zeszłym tygodniu miałam badania prenatalne w szpitalu. Nie mogłam wejść z partnerem, lekarz niczego nie pokazał, niczego nie powiedział poza tym, że niczego niepokojącego nie widzi i że wg niego, to chłopaki
Więc wczoraj byliśmy w prywatnej klinice zrobić już samo USG. Tam nam obojgu lekarz wszystko po kolei pokazywał. Jego zdaniem też chłopaki, więc pewnie już tak zostanie. Jeden ma 7,3 cm, drugi 7,7 (13+1). Wszystkie organy są w porządku. Potwierdził niestety jedną kosmówkę, więc zostajemy w ciąży bardzo wysokiego ryzyka :/
Zaniepokoił go jedynie podwyższony przepływ żylny, ale mówi że póki co nie należy się tym martwić. Obserwować i regularnie sprawdzać i kontrolować.
U mnie 2o2k, wiec niby lepszy wariant, jeśli chodzi o zagrożenia…ale tak czy siak człowiek się stresuje My staraliśmy się 3 lata, trzy straty przez immunologie jak się okazało a teraz jak się udało to dwa na raz u nas dzisiaj 24t5d na razie się trzymamy ale już mam pessar założony od miesiąca