reklama
Imagi_nacja
Fanka BB :)
Ja się na drugim usg dowiedziałam ze są dwa, bo na pierwszym był tylko jeden Do mnie to miesiąc dochodziło, i nie mogłam uwierzyć… ale już po czasie dotarło hahaNapewno dwujajowe a więcej w sumie niewiem byłam w takim szoku na ostatnim USG że jednak są dwa że mało co zapamiętałam
cieplak
Początkująca w BB
Ufff…. Już myślałam ze po cesarce jesteś ja dalej w domku. W poniedziałki, środy i piątki musimy jeździć na badania. W piątek serduszka przebadane i nie ma się czego czepić wiec mam nadzieje ze jeszcze trochę pociągniemy. Już mamy 31 tydzień wiec mam nadzieje ze jeszcze chociaż ze do 34 damy radę dziewczynki tak rozrabiaja w brzuchu ze zaczyna mi brakować oddechu najważniejsze ze dalej jesteśmy w 3-paku!!!! A ciebie do 38 będą trzymać czy dłużej?
O dziwo, przepływ w pępowinowej dalej lepszy niż był (oczywiście nie żeby w normie, ale) napewno nie będą nas tak długo trzymać. Granica to 1 listopad - koniec 37. Ale dzisiaj na wizycie mówili, ze raczej jeszcze tydzień- czyli skończony 36. Te przepływy nie są najlepsze i dlatego trzeba tu wybrać mniejsze zło. Zobaczymy, codziennie nowe niespodzianki, codziennie ktoś i coś innego
Bardzo się cieszę, ze Wasze wyniki dobre, byle jak najdłużej w trójpaku, byle jak najdłużej rosły w Mamie.
M_imi
Ja dzisiaj 14+0, dwukosmówkowa dwuowodniowa, najprawdopodobniej chłopiec i dziewczynkaDzięki dziewczyny , mam nadzieję że będzie dobrze choć naczytałam się tutaj na drugim forum odnośnie różnych rzeczy które dzieją się na początku ciąży bliźniaczych że chyba dlatego tak świruje .. trzeba być dobrej myśli ostatnio widziałam fasolki w 7tyg ..
A wy macie starsze ciążę już czy podobnie ? Dopiero dołączyłam więc muszę się zapoznać kto i co pozdrawiam
M_imi
Ja też jak byłam na USG na początku 6 tyg. to był tylko jeden zarodek, dwa dni później w szpitalu dowiedziałam się, że jednak są dwa ja się tak cieszyłam, że wszystko z nimi ok (bo miałam krwawienie), że właściwie nie zrobiło to na mnie wrażeniaJa się na drugim usg dowiedziałam ze są dwa, bo na pierwszym był tylko jeden Do mnie to miesiąc dochodziło, i nie mogłam uwierzyć… ale już po czasie dotarło haha
cieplak
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny z ciekawości chciałam zapytać: miałyście w rodzinie bliźnięta bądź wasze ciąże były wspomagane hormonalnie czy bliźnięta to u was totalny przypadek i niespodzianka?
U nas w ogóle śmieszna sytuacja. Ja bezpłodna, z niedrożnym jajowodem, drugiego brak - pierwsze dziecko z in vitro
Szczerze to nikt się żadnej ciąży naturalnej nie spodziewał, a już blizniaczej wcale
Nie wiemy czy baby są jednojajowe czy dwu, więc tez niewiadomo skąd, okaże się jak wylezą Natomiast karmiłam córę zachodząc w ciąże, a to ponoć może robić bałagan w hormonach.
cieplak
Początkująca w BB
Dzięki dziewczyny , mam nadzieję że będzie dobrze choć naczytałam się tutaj na drugim forum odnośnie różnych rzeczy które dzieją się na początku ciąży bliźniaczych że chyba dlatego tak świruje .. trzeba być dobrej myśli ostatnio widziałam fasolki w 7tyg ..
A wy macie starsze ciążę już czy podobnie ? Dopiero dołączyłam więc muszę się zapoznać kto i co pozdrawiam
Nie ma co czytać głupot ! Głowa do góry, bliźniacze częściej wikłają się na koniec niż na początku wszystko jeszcze przed Wami. My 35 i 1 dzień, od prawie 3 tygodni w szpitalu, baby nierówno rosna, ale do przodu jest! Nie zamartwiaj się na zapas!
M_imi
Czyli ja wychodzę z dobrego założenia, że prędzej czy później znowu w tym szpitalu wyląduję. Torba spakowana na wszelkie W w szafie stoi.Nie ma co czytać głupot ! Głowa do góry, bliźniacze częściej wikłają się na koniec niż na początku wszystko jeszcze przed Wami. My 35 i 1 dzień, od prawie 3 tygodni w szpitalu, baby nierówno rosna, ale do przodu jest! Nie zamartwiaj się na zapas!
olka11135
U nas w ogóle śmieszna sytuacja. Ja bezpłodna, z niedrożnym jajowodem, drugiego brak - pierwsze dziecko z in vitro
Szczerze to nikt się żadnej ciąży naturalnej nie spodziewał, a już blizniaczej wcale
Nie wiemy czy baby są jednojajowe czy dwu, więc tez niewiadomo skąd, okaże się jak wylezą Natomiast karmiłam córę zachodząc w ciąże, a to ponoć może robić bałagan w hormonach.
Wow! Niesamowita historia
reklama
Kasieńka Venlo
Zaciekawiona BB
Och to już u ciebie końcówka dacie radę do końca mi się marzy drugi tydzień listopada wiec zaraz po Tobie a u mnie ze względu na jednokosmówkowa max 36+1 wiec ok 22 listopada ale to raczej mało prawdopodobne. Dzisiaj byliśmy i narazie wszystko ok z serduszkami a w środę sprawdzimy przepływy. Wcześniej miałam stresa czy wszystko będzie ok a teraz mam stresa jak to będzie zero doświadczenia z dziećmi a tu odrazu dwie gwiazdyO dziwo, przepływ w pępowinowej dalej lepszy niż był (oczywiście nie żeby w normie, ale) napewno nie będą nas tak długo trzymać. Granica to 1 listopad - koniec 37. Ale dzisiaj na wizycie mówili, ze raczej jeszcze tydzień- czyli skończony 36. Te przepływy nie są najlepsze i dlatego trzeba tu wybrać mniejsze zło. Zobaczymy, codziennie nowe niespodzianki, codziennie ktoś i coś innego
Bardzo się cieszę, ze Wasze wyniki dobre, byle jak najdłużej w trójpaku, byle jak najdłużej rosły w Mamie.
Podziel się: