reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Witam Dziewczyny! Już jakiś czas temu dołączyłam do grona poinformowanych, że w brzuszku bije nie jedno a dwa serduszka❤️❤️. 🙂 Radość była o tyle wielka, że dowiedziałam się w szpitalu, gdzie trafiłam z krwawieniem (a mam już dwa poronienia za sobą). Aktualnie zaczynam 9 tc i staram się myśleć tylko pozytywnie. Powiedzcie mi, czy to możliwe że już na tym etapie mam powiększony brzuszek? 😳 Sama jestem w szoku, bo myślałam, że mimo ❤️❤️ mam na to jeszcze czas. Wcześniej zwalam to na Luteinę, która przyjmuje, ale wczoraj nawet mąż do mnie mówi, że mi już "piłeczka" wyskakuje. 🙈
Ja też już mam brzuch 🤭 a to dopiero 10 tydzień. Musiał na szybko kupić spodnie na gumce bo się nie dopinam 😂

reklama
Ja też już mam brzuch 🤭 a to dopiero 10 tydzień. Musiał na szybko kupić spodnie na gumce bo się nie dopinam 😂
Jest coraz ciężej 😂 ja mam 15 tydzień i już spodnie 38 mam tak nisko, bo na brzuchu był nie dała rady zapiąć. A co będzie później 😂 jak ja sie już mecze jak buty wiąże 😂😂😂😂
9401A271-234F-4A89-85C8-029FB31A3C62.jpeg

Witam Dziewczyny! Już jakiś czas temu dołączyłam do grona poinformowanych, że w brzuszku bije nie jedno a dwa serduszka❤️❤️. 🙂 Radość była o tyle wielka, że dowiedziałam się w szpitalu, gdzie trafiłam z krwawieniem (a mam już dwa poronienia za sobą). Aktualnie zaczynam 9 tc i staram się myśleć tylko pozytywnie. Powiedzcie mi, czy to możliwe że już na tym etapie mam powiększony brzuszek? 😳 Sama jestem w szoku, bo myślałam, że mimo ❤️❤️ mam na to jeszcze czas. Wcześniej zwalam to na Luteinę, która przyjmuje, ale wczoraj nawet mąż do mnie mówi, że mi już "piłeczka" wyskakuje. 🙈
Super! Kolejne blizniaki się szykują ❤️❤️ Ja nie brałam żadnej Luteiny a w 8 tygodniu już mi ciasno w spodniach było. W 10 tygodniu nosiłam już spodnie na gumce 🙈

Haha o tak, mój i tak już od samego początku wziął się za moje zastrzyki i mi robi codziennie 🙈 bo sama bym nie dała rady
Mój to samo! Walczy dzielnie, chociaż jak były pierwsze siniaki to aż mi go szkoda było. Z insulina jeszcze daję sama radę, ale w brzuch to jakaś bariera nie do pokonania...

reklama
Mój to samo! Walczy dzielnie, chociaż jak były pierwsze siniaki to aż mi go szkoda było. Z insulina jeszcze daję sama radę, ale w brzuch to jakaś bariera nie do pokonania...
Dokładnie, ja jak usłyszałam ze będę miała zastrzyki to od razy powiedziałam ze nie ma opcji ze sama sobie dam w brzuch… ta igła mnie przeraża jak widzę. Dlatego jak maz robi, to dosłownie zamykam oczy byle by nie widzieć tej igły w moim brzuchu 🙈🙉 podziwiam kobiety które robią to same. Te siniaki na początku najgorsze, bo powylaziło ich tak dużo ze był okres ze nie mogłam spać, bo co się w nocy przełożyłam na bok to brzuch mnie bolal od tych siniaków, ale zaczęłam smarować maścią i na razie raz na jakiś czas wyjdzie jakis

Do góry