Ja wyprawkę tez mam kompletna. Wózek wybralismy bugaboo - zależało nam jednak na tym aby był kompaktowy, łatwo się składa, jest lekki, dobry na wertepy(spacery po lesie), i zmieści się wszędzie. Wcale takie małe te gondole nie są moim zdaniem ale to każdy indywidualnie musi sobie obejrzeć, porównać itd. Widzę dziewczyny ze idziemy równo! Ja mam dzisiaj 33+5 i czuje się jak wieloryb...
reklama
Duomami
Fanka BB :)
W weekend sobie obejrzę oba, ale jak mówiłam mężowi to juz kręcił nosem, bo się nastawił na Bugaboo i nawet cena go nie przeraża i nie widzi dobrych stron Dorjana (może dlatego, że ma Pande i się boi, że mu do auta nie wejdzie ) no ale zobaczymy.Ja wyprawkę tez mam kompletna. Wózek wybralismy bugaboo - zależało nam jednak na tym aby był kompaktowy, łatwo się składa, jest lekki, dobry na wertepy(spacery po lesie), i zmieści się wszędzie. Wcale takie małe te gondole nie są moim zdaniem ale to każdy indywidualnie musi sobie obejrzeć, porównać itd. Widzę dziewczyny ze idziemy równo! Ja mam dzisiaj 33+5 i czuje się jak wieloryb...
Martucha80
Początkująca w BB
Ale macie już fajnie, ja mam termin na kwiecień ale zapewne będą wcześniej . Niestety jednkosmowkowa, dwuowodniowa i tajemnica jeszcze kto tam mieszka
Mama_z_invitro
Fanka BB :)
U mnie termin na koniec lutego, aktualnie 23tc. Dwukosmówkowa i dwuowodniowa. Będzie parka
Jeśli chodzi o wózek to jestem zdecydowana na Bugaboo
Jeśli chodzi o wózek to jestem zdecydowana na Bugaboo
Martucha80
Początkująca w BB
Mama_z_invitro, czyli ta bardziej bezpieczna ciąża w Twoim przypadku Fajnie że parka
Martucha80
Początkująca w BB
Ja nie robiłam, lekarz plus genetyk nie widzieli potrzeby dalszych badań a mam ciążę jednkosmowkowa, dwuowodniowa. A tak z ciekawości one płatne są?Dziewczyny a robiłyście oprócz zwykłego USG prenatalnego i testu podwójnego jeszcze jakieś inne testy np. NIFTY? Ja mam termin na 10 maja, bliźniaki dwujajowe, dwuowodniowe. Pierwsza ciąża.
Tak i to nie mało, bo od 2000 zł wzwyż...Ja nie robiłam, lekarz plus genetyk nie widzieli potrzeby dalszych badań a mam ciążę jednkosmowkowa, dwuowodniowa. A tak z ciekawości one płatne są?
reklama
Martucha80
Początkująca w BB
A miałaś już prenatalne i test pappa?Tak i to nie mało, bo od 2000 zł wzwyż...
Podziel się: