reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Kasik gratuluję parki. Też będę miała chłopca i dzoewczynkę

Jedynka super brzuszek i wcale nieduży jak na 35 tydzien

Rainmanka tą wagą dzieci się nie martw. Ja myślę, że już porządnie urosły. Powodzenia na wizycie i oczywiście daj znać co i jak

Lawenda życzę żeby na tym usg wyszedł jeden rodzynek, byłoby fajnie

Ja dziś wciągnę makaron z łososiem mmmmm już się nie mogę doczekać tylko muszę wytrzymać jeszcze trochę bo jak jem za wcześnie to później jem mega kolację i źle śpię.

reklama
w profil musisz wejsc i tam jest takie cos co sie nazywa sygnatura i tam wstaw link suwaczka.
chyba tak to jakos bylo :)

o olis uprzedzilas mnie hehe

Kasik gratuluję parki gołąbków!!to fajnie, że się tak udało i że dzieciaki rosną zdrowo.
Lawenda to Ty tez bedziesz miała ładny cyrk na kólkach z czwórką dzieci:)no i rok szkolny to tez obowiazki ogromne dla rodzica a jeszcze bliźniaki..ho ho.
wytrwałosci zycze i Tobie i sobie i wszystkim trópakowym mamom.
Rainmanka daj znac jak dzieciaki rosna.
Dziewczyny co jeszcze na zgage oprócz tego lnu,mleka..?bo to jakis horror jest.zawsze cos...mleko dziala chwile.pomagaja tez migdały ale to ciagle mało i czuje sie jak ten biedny smok wawelski...

Kasik coś się wstawiło :)

Na zgagę wypróbowałam wszystko co dozwolone i niedozwolone tez troche :) Polecam rennie lub maalox tylko że w płynie, tabletki są syfiaste. Próbowałam alugastrin niby nie wolno w ciąży ale i tak nie działał wręcz odruch wymiotny powodował.

reklama
dziewczyny zaczynam sie schizowac znowu. Moje maluchy jakies takie spokojne. Kurcze nie wiem co z nimi mam robic. Bo slodkie nie pomaga juz na ich ruchy. To mozliwe ze tyle spia?

Do góry