reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

dzieki za linki z bodziakami znalazlam taki z napisem moj tata jest debesciak i chyba kupie bo u tego samego jeszcze pare innych rzeczy widze fajnych. BODY kolorki bawełna Z NAPISAMI r.62 nowe napisy (1204018075) - Aukcje internetowe Allegro

Rainmanka to super ze wyniki dobre :) a za jutrzejsza wizyte trzymam kciukasy.
ja dzis patrzylam rano na ten bebenek moj i jestem zrozpaczona. Nigdy do chudzielcow nie nalezalam ale brzuszek mialam plasiutki i ladny jedyne co ladne hehe. i na plazy ladnie sie prezentowal a teraz.... az mi sie plakac chce jak pomysle jak bede wygladac. taki wor mi bedzie wisial pewnie z rozstepami blee. Moj mowi ze bede sobie cwiczyc, no ale kiedy? w przerwie miedzy jednym karmieniem a drugim? ehhh.

reklama
Jedynka trzeba byc dobrej myśli jeśli chodzi o wygląd po porodzie. Moja szwagierka niedawno urodziła, jedno dziecko ale przytyła coś ponad 20kg i teraz szybko wróciła do formy. Brzucha w ogóle juz nie ma, karmi piersią więc ma dietę i laseczka z niej taka jak przed porodem. :)

A co do napisu o tacie to ja na wyprawki do szpitala kupiłam takie z napisem "jestem aniołkiem tatusia" a co mi tam, niech się Tatuś cieszy jak będzie nas wybierał ze szpitala :) bo wierzę że wyjdziemy wszyscy równocześnie :)

Witam z rana.

Jak nocki minęły?

Za kciuki podziękuję po wizytcie a mam dopiero na 16.
Dzis pięrwszy raz miałam nieudaną noc. Obudziłam się do WC i potem nie mogłam zasnąć, jakoś ciężko było się przekręcać, ułożyć, plecy zaczęły boleć.... :) Ale jeszcze nie mam co narzekać.
Ostatnio moja mama rozmawiała z moją ciotką która już iles tam lat temu urodziła bliźniaki w 27 tc, ważyły coś około 1500 i moja mama teraz liczy w którym to ja jestem tygodniu, że może bym już rodziła. No niepoważna, ja do porodu się jeszcze długo nie wybieram. Jeszcze po raz któryś mi mówi że jak już rodzić to lepiej żeby na 9-ty miesiąc się przekręciło. I tak w kółko coś :)

Hej dziewczyny,

Oj z tymi mamami ;/ moja mówi żebym do 40tyg nosiła ze to lepiej dla dzieci, ale fakt że od 38tyg już nie rosną ani nic bo łożysko nie wyrabia to szczegół.
Ja z dnia na dzień coraz gorzej chodzę i śpię, wiem miałam nie narzekać ale podejrzewam że to spojenie łonowe - rozejscie, z tego co wyczytałam to moje objawy pasują, tylko boję się żeby nie pękło bo na to tylko leżenie na wyciągu pomaga, taka znajoma mnie nastraszyła bo jej siostrze pękło i 6tyg na wyciągu - tragedia, ale ona podobno bardzo drobniutka to dlatego, ja mam bioderka więc może będzie ok, ech już niedługo bo normalnie nie wyrabiam.

Ostatnio coś milczą niektóre mamuśki?? hophop??

Też ostatnio myślałam o tym rozejściu się spojenia łonowego jak zaczęłam szukać na necie o róznych moich dolegliwościach.
A lekarka mi mówiła, żebym za bardzo po necie nie szukała i się nie nakręcała, to jej nie słucham :)

witajcie
taka mnie mysl od nocy dreczy czy wozek blizniaczy miesci sie w windzie? winda nowa węższa od starej :-(. Czy bede musiala pisac podanie do spoldzielni o umozliwienie mi korzystania z pomieszczenia na parterze? teraz tam sprzataczka trzyma wiadra, miotly itp. A i jeszcze psa do windy, musze zmiesci :-D

witajcie
taka mnie mysl od nocy dreczy czy wozek blizniaczy miesci sie w windzie? winda nowa węższa od starej :-(. Czy bede musiala pisac podanie do spoldzielni o umozliwienie mi korzystania z pomieszczenia na parterze? teraz tam sprzataczka trzyma wiadra, miotly itp. A i jeszcze psa do windy, musze zmiesci :-D

Zmierz windę, zobacz rozmiary wózka i wszystko się wyjaśni :)

reklama
Mój dorjan by się zmieścił co prawda mało miejsca dla mnie by zostało ale może po wciągnięciu brzucha :D wymiary : DxSxW 88x78x116, a jaki wózek chcesz kupic?

Do góry