To mam tak samo jak ty. W 12 tygodniu było 2 chłopców w 16 chłopiec i dziewczynka ale w 20 lekarz już na 100% potwierdził już 2 chłopców a u Ciebie jak jest? To lekarz musi zgłosić dużo wcześniej do szpitala planowaną cesarkę ??Z tym spojeniem mam to samo i do tego kręgosłup tzn od kregoslupa idzie ból w dupsko i nogi mi się uginaja. Jak się obracam na łóżku to mogę ręką muszę przenosić. Ale sama tego chciałam więc narzekać nie będę
No musieliśmy ustalić datę, bo lekarz musiała mnie już do szpitala zglosic.
Czyli wkoncu będziesz miała parke czy dwóch chlopcow? Racja lepiej sprawdzić. Też się balam tego echa, bo mój mąż się urodził z wada serca, ale odpukac wszystko ok, ale powiedziała że będzie się bacznie przyglądać. Cieszę się, że mam usg co 2 tyg taka spokojniejsza jestem
reklama
besos
Zaangażowana w BB
Bo mam mieć kontrolę ten mojej blizny i chodzę do poradni ciąż mnogich tam mi robią usg i 2 tyg później moja lekarz prowadzaca.Ale czemu masz usg co 2 tygodnie??
besos
Zaangażowana w BB
Ja mam dwóch chłopców na 100% (nie dało się ukryć ).To mam tak samo jak ty. W 12 tygodniu było 2 chłopców w 16 chłopiec i dziewczynka ale w 20 lekarz już na 100% potwierdził już 2 chłopców a u Ciebie jak jest? To lekarz musi zgłosić dużo wcześniej do szpitala planowaną cesarkę ??
Tak, powiedziała, że już musi zglosic.
besos
Zaangażowana w BB
Smialam sie, że moja córka nie będzie się bała wyjść na miasto z taka obstawa 3 muszkieterówNo ja szukałam w Krk. takiej poradni i niestety nie znalazłam. No to witaj w klubie mam chłopców
Haha no dokładnieSmialam sie, że moja córka nie będzie się bała wyjść na miasto z taka obstawa 3 muszkieterów
Dziewczyny jestem załamana.. dzisiaj byłam w klinice bo podchodzimy do programu. Lekarz zrobił mi usg i pojawił się polip wielkości 8mm... No i niewiadomo czy podejdę do transferu dlaczego ciągle jest coś nie tak chce mi się wyć
@Oczekujaca123 ,jak u Ciebie?
reklama
Wspolczuje. Wiesz juz cos wiecej?Dziewczyny jestem załamana.. dzisiaj byłam w klinice bo podchodzimy do programu. Lekarz zrobił mi usg i pojawił się polip wielkości 8mm... No i niewiadomo czy podejdę do transferu dlaczego ciągle jest coś nie tak chce mi się wyć
Podziel się: