reklama
@aniaplus , my za cztery dni kończymy 3 miesiąca. Ogólnie jest dobrze, lepiej niż spodziewałam się. Dziewczyny grzeczniutki. Przeszliśmy grypę żołądkowa. Ale udało się bez szpitala. No i na szczęście są zdrowe.
Już fajnie uśmiechają się. Rozkładają rączki. Czekam jak zaczną siebie nawzajem zauważać.
Już fajnie uśmiechają się. Rozkładają rączki. Czekam jak zaczną siebie nawzajem zauważać.
Załączniki
Jakie lalunie wystrojone ciesze sie ze zdrowe i grzeczne. Niech rosna ladnie gwiazdki szybko ten czas leci, zmienily sie bardzo. U nas za 2 dni pol roczku (!)@aniaplus , my za cztery dni kończymy 3 miesiąca. Ogólnie jest dobrze, lepiej niż spodziewałam się. Dziewczyny grzeczniutki. Przeszliśmy grypę żołądkowa. Ale udało się bez szpitala. No i na szczęście są zdrowe.
@ania_ka87 a jak Twoje dziewczynki? Zdrowe? Nie dokuczaja mocno? Nadal taka duza roznica w wielkosci i wadze miedzy nimi? Miescicie sie jeszcze w 80?
Naprawdę ten czas leci. A jak twoi? Dokarmiasz już?Jakie lalunie wystrojone ciesze sie ze zdrowe i grzeczne. Niech rosna ladnie gwiazdki szybko ten czas leci, zmienily sie bardzo. U nas za 2 dni pol roczku (!)
Dokarmiam od początku, teraz rozszerzamy diete. Przezylismy pierwsze przeziebienie i dwa zęby. W nocy nadal wstaje kilkanascie razy, ale zyje nadzieja, ze niedlugo sie to zmieniNaprawdę ten czas leci. A jak twoi? Dokarmiasz już?
agnieszkaaa88
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny podglądam Was od czwartku bo wtedy na usg dowiedziałam się że będziemy mieć bliźniaki. Żaden lekarz nie dawał szans na naturalną ciążę a tu niespodzianka, nie dosc że naturalnie to jeszcze blizniaki. Jestem trochę przestraszona czy damy radę. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję. Dziewczyny czy jest aż tak strasznie jak niektórzy mówią( oczywiście ci co nie mają bliźniaków tak mowia).
Gratulacje! Nie nastawiaj sie ze bedzie ciezko, bo z tego co tu dziewczyny sie wypowiadaja to Nie jest prawie u zadnej u nas jedyny problem to nocki, a tak to jest super wiadomo ze duzo zalezy od charakteru, zdrowia dzieci i zaradnosci rodzicow. Ale dacie radeHej Dziewczyny podglądam Was od czwartku bo wtedy na usg dowiedziałam się że będziemy mieć bliźniaki. Żaden lekarz nie dawał szans na naturalną ciążę a tu niespodzianka, nie dosc że naturalnie to jeszcze blizniaki. Jestem trochę przestraszona czy damy radę. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję. Dziewczyny czy jest aż tak strasznie jak niektórzy mówią( oczywiście ci co nie mają bliźniaków tak mowia).
No właśnie o rozszerzenie mi chodziło. Zęby i przeziębienia u dwóch na raz? W nocy jeszcze cyc?Dokarmiam od początku, teraz rozszerzamy diete. Przezylismy pierwsze przeziebienie i dwa zęby. W nocy nadal wstaje kilkanascie razy, ale zyje nadzieja, ze niedlugo sie to zmieni
My już całkiem na mm. W nocy wstają raz czy dwa, i po jedzeniu same w łóżeczku zasypiają
reklama
Gratuluję! Nie jest tak strasznie. Napewno dacie rady.Hej Dziewczyny podglądam Was od czwartku bo wtedy na usg dowiedziałam się że będziemy mieć bliźniaki. Żaden lekarz nie dawał szans na naturalną ciążę a tu niespodzianka, nie dosc że naturalnie to jeszcze blizniaki. Jestem trochę przestraszona czy damy radę. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję. Dziewczyny czy jest aż tak strasznie jak niektórzy mówią( oczywiście ci co nie mają bliźniaków tak mowia).
Podziel się: