reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

No właśnie o rozszerzenie mi chodziło. Zęby i przeziębienia u dwóch na raz? W nocy jeszcze cyc?
My już całkiem na mm. W nocy wstają raz czy dwa, i po jedzeniu same w łóżeczku zasypiają
Przeziebienie u całej trójki, zęby wyszly u jednego, drugi zabkuje ale jeszcze sie nie przeciely. U nas mm od poczatku 2x dziennie i nadal sie tego trzymamy. Ten ktoremu wyszly ząbki zdecydowanie lepiej juz spi w nocy, budzi sie 3/4 razy a nie 15 jak do tej pory ;) drugi wstaje co 1,5-2h, wiec teraz to juz luksus (wstawali co 15-30minut).

reklama
Przeziebienie u całej trójki, zęby wyszly u jednego, drugi zabkuje ale jeszcze sie nie przeciely. U nas mm od poczatku 2x dziennie i nadal sie tego trzymamy. Ten ktoremu wyszly ząbki zdecydowanie lepiej juz spi w nocy, budzi sie 3/4 razy a nie 15 jak do tej pory ;) drugi wstaje co 1,5-2h, wiec teraz to juz luksus (wstawali co 15-30minut).
To kiedy ty śpisz?:confused:

No coś w tym jest. Ja też rano normalnie wstaje i nawet już nie potrzebuje drzemki w ciągu dnia.:-) :)

@mama płci męskiej ,jak u was?
U nas dobrze:) w nocy lepiej niż na początku. Dają mi pospać ok 3 godzin jednym ciągiem chociaż raz. Więc jestem wypoczęta:D a tak to jesteśmy po pierwszym szczepieniu i znieśli to dobrze. AhA...i z małą muszę jeździć na kontrolę wagi co 2tyg, bo za mało przybiera. Jest to poniżej ich norm.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczęta, przenosze się z wątku o in vitro do Was :) ciąża bliźniacza, 12tc Dzis mam usg genetyczne i zastanawiam się czy nie zrobić testu PAPPA, tylko czytałam że w przypadku ciaz mnogich jest nie miarodajny. Robilyscie? :)

reklama
Do góry