Przeziebienie u całej trójki, zęby wyszly u jednego, drugi zabkuje ale jeszcze sie nie przeciely. U nas mm od poczatku 2x dziennie i nadal sie tego trzymamy. Ten ktoremu wyszly ząbki zdecydowanie lepiej juz spi w nocy, budzi sie 3/4 razy a nie 15 jak do tej pory drugi wstaje co 1,5-2h, wiec teraz to juz luksus (wstawali co 15-30minut).No właśnie o rozszerzenie mi chodziło. Zęby i przeziębienia u dwóch na raz? W nocy jeszcze cyc?
My już całkiem na mm. W nocy wstają raz czy dwa, i po jedzeniu same w łóżeczku zasypiają
reklama
To kiedy ty śpisz?Przeziebienie u całej trójki, zęby wyszly u jednego, drugi zabkuje ale jeszcze sie nie przeciely. U nas mm od poczatku 2x dziennie i nadal sie tego trzymamy. Ten ktoremu wyszly ząbki zdecydowanie lepiej juz spi w nocy, budzi sie 3/4 razy a nie 15 jak do tej pory drugi wstaje co 1,5-2h, wiec teraz to juz luksus (wstawali co 15-30minut).
Od pol roku miedzy pobudkami po kilkanascie/kilkadziesiat minut o dziwo jak wpadlam w ten rytm to juz sie organizm przyzwyczail.To kiedy ty śpisz?
No coś w tym jest. Ja też rano normalnie wstaje i nawet już nie potrzebuje drzemki w ciągu dnia.Od pol roku miedzy pobudkami po kilkanascie/kilkadziesiat minut o dziwo jak wpadlam w ten rytm to juz sie organizm przyzwyczail.
@mama płci męskiej ,jak u was?
mama płci męskiej
Fanka BB :)
U nas dobrze w nocy lepiej niż na początku. Dają mi pospać ok 3 godzin jednym ciągiem chociaż raz. Więc jestem wypoczęta a tak to jesteśmy po pierwszym szczepieniu i znieśli to dobrze. AhA...i z małą muszę jeździć na kontrolę wagi co 2tyg, bo za mało przybiera. Jest to poniżej ich norm.No coś w tym jest. Ja też rano normalnie wstaje i nawet już nie potrzebuje drzemki w ciągu dnia.
@mama płci męskiej ,jak u was?
Ostatnia edycja:
NataliaNNN
Cześć Dziewczęta, przenosze się z wątku o in vitro do Was ciąża bliźniacza, 12tc Dzis mam usg genetyczne i zastanawiam się czy nie zrobić testu PAPPA, tylko czytałam że w przypadku ciaz mnogich jest nie miarodajny. Robilyscie?
Lekarka mówiła że wszystko dobrze ale mogą być jakieś szmery po urodzeniu ale żeby się tym nie przejmować. Oczywiście o tak się tym przejmuje. A co u Ciebie?@Momof229 i jak echo serduszka?
mama płci męskiej
Ja nie robiłam tego testu. Sama nie chciałam.Cześć Dziewczęta, przenosze się z wątku o in vitro do Was ciąża bliźniacza, 12tc Dzis mam usg genetyczne i zastanawiam się czy nie zrobić testu PAPPA, tylko czytałam że w przypadku ciaz mnogich jest nie miarodajny. Robilyscie?
reklama
Gratuluję! Nie jest tak strasznie. Napewno dacie rady.
Witam. Ja miałam robiony.Cześć Dziewczęta, przenosze się z wątku o in vitro do Was ciąża bliźniacza, 12tc Dzis mam usg genetyczne i zastanawiam się czy nie zrobić testu PAPPA, tylko czytałam że w przypadku ciaz mnogich jest nie miarodajny. Robilyscie?
Podziel się: