Witam i gratuluję parki!Chciałam się przywitać z wszystkimi bliźniaczymi mamusiami Ja również mam to szczęście nosić w sobie dwie istotki (chłopczyka i dziewczynkę) i powiem Wam, że nie wobrażam sobie, że w moim brzuchu mogłaby być teraz tylko jedna dzidzia Jedyne co, to tylko strach większy, tzn podwójny... żeby wszystko było dalej dobrze, bo ciągle wszyscy mówią, że bliźniacza to zwiększonego ryzyka. Ale teraz odkąd czuję maluszki w brzuchu jestem odrobinę spokojniejsza i wierzę, ze wszystko skończy się szczęśliwie
reklama
*Dorota*
Fanka BB :)
No wychodzi na to że ja pierwszą w kolejce. Ale już nie mogę doczekać się, aby przytulić moi skarby. Mam nadzeje wytrwać do nowego roku. Ale jak to będzie...Gratuluję! Takie podejscie jest chyba normalne u każdej mamy w pewnym momencie ciazy. Ale staraj sie myslec ze bedzie dobrze, tym bardziej jesli wszystkie usg sa bez zarzutu i wyniki z krwi tez
Ja juz czekam jak będziecie sie rozpakowywac wszystkie, bo jakas spora przerwa nastala od kiedy ja i apostrofa urodzilysmy teraz chyba @lolak pierwsza w kolejce?
Witam. Fajnie że dołączają nowe dziewczyny. Ja też jak zaczęłam czuć to byłam spokojniesza. Ale jak nie odczuwalna ruchów przez pół dnia, wariowalam. .Chciałam się przywitać z wszystkimi bliźniaczymi mamusiami Ja również mam to szczęście nosić w sobie dwie istotki (chłopczyka i dziewczynkę) i powiem Wam, że nie wobrażam sobie, że w moim brzuchu mogłaby być teraz tylko jedna dzidzia Jedyne co, to tylko strach większy, tzn podwójny... żeby wszystko było dalej dobrze, bo ciągle wszyscy mówią, że bliźniacza to zwiększonego ryzyka. Ale teraz odkąd czuję maluszki w brzuchu jestem odrobinę spokojniejsza i wierzę, ze wszystko skończy się szczęśliwie
ania_ka87
Duzo dziewczyny spia w dzien? Jak spedzacie czas jak nie spia? Teraz juz pewnie kumate sie zrobily i kombinuja z przewracaniem na brzuszek albo plecki. Ja sie nie moge doczekać momentu, jak bede kladla na mate z zabawkami i swiatelkami i beda sie sami bawic, bo odzyskam moje dwie rece poki co jestem całe dnie jednorekaAle duzo nowych mam
I jaka tu panika...
Jak dla mnie dwojka to luzik jest
Skoro ja jestem cale dnie sama z 3 ,2 latkiem i 3 miesiecznymi blizniakami i sprzatam,gotuje ba nawet pieke to popieram @aniaplus ze mozna czasem tez mysle ze mi wyrosla dodatkowa para rak
ania_ka87
Duzo dziewczyny spia w dzien? Jak spedzacie czas jak nie spia? Teraz juz pewnie kumate sie zrobily i kombinuja z przewracaniem na brzuszek albo plecki. Ja sie nie moge doczekać momentu, jak bede kladla na mate z zabawkami i swiatelkami i beda sie sami bawic, bo odzyskam moje dwie rece poki co jestem całe dnie jednoreka
One albo sobie leza na macie,w lozeczkqch czasem jak karuzele odpale no i w lezaczkach na moje calkiem sporo spia w dzien no i nocki cale z reguly
Wczoraj o 20 juz obie spaly a wstaly o 7 Asia i 8.35 Basia i rano jedza i ida spac dalej
Uuu to naprawdę ladnie. Moi ida spać najczęściej 21/22 a rano od 6/7 harcuja, w nocy tez sie budza, szczególnie Michal, bo jak ma gorsza noc, to nawet co 1,5h i za kazdym razem do cyca ale z niego taka maruda troche, wszystko musi byc po jego mysliOne albo sobie leza na macie,w lozeczkqch czasem jak karuzele odpale no i w lezaczkach na moje calkiem sporo spia w dzien no i nocki cale z reguly
Wczoraj o 20 juz obie spaly a wstaly o 7 Asia i 8.35 Basia i rano jedza i ida spac dalej
A chlopaki nie maja glupich pomyslow? Nie robia im krzywdy? Moj czasami za mocno sie z nimi spoufala, "noski noski" robi az nosy spuchniete, albo smoczki im wtyka na sile ze az odruch wymiotny maja
reklama
ania_ka87
Uuu to naprawdę ladnie. Moi ida spać najczęściej 21/22 a rano od 6/7 harcuja, w nocy tez sie budza, szczególnie Michal, bo jak ma gorsza noc, to nawet co 1,5h i za kazdym razem do cyca ale z niego taka maruda troche, wszystko musi byc po jego mysli
A chlopaki nie maja glupich pomyslow? Nie robia im krzywdy? Moj czasami za mocno sie z nimi spoufala, "noski noski" robi az nosy spuchniete, albo smoczki im wtyka na sile ze az odruch wymiotny maja
Starszy to juz jedno niemowle przerobil wiec jest ok. a mlodszy nie chce im zrobic krzywdy i jakos tak wyjatkowo delikatnie do nich podchodzi a z reguly to omija je i raczej nie podchodzi
A ja zawsze mowilam ze chyba dziewczynki to sa lepsze z tym spaniem i po dwoch chlopcach mi sie to potwierdza ja teraz do chlopcow wstaje bo dziewczynki spia cala noc
Podziel się: