reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć Dziewczyny, rzadko się odzywam ale Was regularnie czytam. :D
Mam pytanko, otóż dzisiaj u mnie dokładnie 19 tygodni ciąży, chłopcy duzi a od kilku dni niemiłosiernie boli mnie skóra pod żebrami i jakby mięśnie/ścięgna, mam uczucie, że zaraz pęknę, wg gina to normalne, toteż chciałam spytać jak sobie z tym radziłyście/radzicie? Mam duży brzuch, w obwodzie 107 cm, od jakiegoś czasu smaruję się regularnie i nie bardzo mam pomysł na ten ból. :( Za wszelkie rady będę wdzięczna. :*
Nie mialam takiego bolu brzucha, tzn czesto mialam wrazenie ze skora mi eksploduje, ale to bylo takie powierzchowne. Myslisz ze to nie zoladek/watroba? Ja nie smarowalam brzucha, mam jeden malutki 1,5cm rozstep z boku, ktory pojawil sie jakos w 35tc.

Cześć Dziewczyny, rzadko się odzywam ale Was regularnie czytam. :D
Mam pytanko, otóż dzisiaj u mnie dokładnie 19 tygodni ciąży, chłopcy duzi a od kilku dni niemiłosiernie boli mnie skóra pod żebrami i jakby mięśnie/ścięgna, mam uczucie, że zaraz pęknę, wg gina to normalne, toteż chciałam spytać jak sobie z tym radziłyście/radzicie? Mam duży brzuch, w obwodzie 107 cm, od jakiegoś czasu smaruję się regularnie i nie bardzo mam pomysł na ten ból. :( Za wszelkie rady będę wdzięczna. :*
ja też tak mialam, ale tylko w nocy. Tak że nie mogłam podnieść się. Ale nie wiem czy może coś pomóc na to.

@zuzik85 jak u Was? Wszystko ok? Dlugo jeszcze zostajecie w szpitalu czy juz wyszliscie?
@apostrofa jak Twoje wielkoludy? ;)
@ania_ka87 Twoje aniołki nadal daja Ci fory i masz czas na pieczenie ciast? :D szczerze mowiac ja tez mam o dziwo sporo czasu i jestem w stanie duzo zrobic w domu, nawet z jednym na reku, gorzej z dwoma :D

Jest ok. Ale miałam całą 4 chorą...
Starszy z przedszkola coś przyniósł i tak po kolei szło,dziewczyny jeszcze są przeziębione, mają katar i kaszel ale osłuchowo ok.
Nie wiem jak dadzą radę na wygodnym bo jeszcze nigdzie nie były no i przeziębione... A w niedziele syn siostry ma chrzciny a w poniedziałek jest pogrzeb mojej babci i idziemy wszyscy :sad:

Jest ok. Ale miałam całą 4 chorą...
Starszy z przedszkola coś przyniósł i tak po kolei szło,dziewczyny jeszcze są przeziębione, mają katar i kaszel ale osłuchowo ok.
Nie wiem jak dadzą radę na wygodnym bo jeszcze nigdzie nie były no i przeziębione... A w niedziele syn siostry ma chrzciny a w poniedziałek jest pogrzeb mojej babci i idziemy wszyscy :sad:
O kurcze ale Wam się pechowo zlozylo. Ale wiesz co, ja bym chyba na Twoim miejscu nie poszla, bo pogoda nie sprzyja, a to nie sa wyjścia na pol godziny :/ zdrowka dla dzieci i sil dla Ciebie :*

O kurcze ale Wam się pechowo zlozylo. Ale wiesz co, ja bym chyba na Twoim miejscu nie poszla, bo pogoda nie sprzyja, a to nie sa wyjścia na pol godziny :/ zdrowka dla dzieci i sil dla Ciebie :*

No nie ma opcji zebysmy nie poszli... to moja ukochana babcia :hmm:
Ale jakos damy rade chyba ;)
To moja ekipa
20180618_112749.jpg

Załączniki

• 20180618_112749.jpg
    20180618_112749.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 690
@aniaplus Edit... @ania_ka87 ale masz super ekipę już nie mogę mojej się doczekać... tylko u nas będzie jedna królewna;)
U mnie też chłopaki pokaszluja, a teraz katar:o to jakiś taki czas kiepski teraz po tym upalnym lecie.
Oby dziewczynek to za mocno nie wzięło, bo z mniejszymi zawsze gorzej. Życzymy zdrówka :)

Ostatnia edycja:
reklama
@aniaplus ale masz super ekipę już nie mogę mojej się doczekać... tylko u nas będzie jedna królewna;)
U mnie też chłopaki pokaszluja, a teraz katar:o to jakiś taki czas kiepski teraz po tym upalnym lecie.
Oby dziewczynek to za mocno nie wzięło, bo z mniejszymi zawsze gorzej. Życzymy zdrówka :)
Ale to nie moje dzieci tylko @ania_ka87 :D

Do góry