ania_ka87
Fanka BB :)
Mi nawet tego ginekolog nie mówił[emoji52]
ja tez do dzisiaj nie wiem gdzie bylo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nawet tego ginekolog nie mówił[emoji52]
Jestes nie do zdarcia caly czas podziwiam ile masz sil, zdrowia i entuzjazmu. Pozycz troche bo mi juz braklo wszystkiegoja tam traktowalam ta ciaze jak mile urozmaicenie po dwoch poprzednich
zawsze to cos nowego miec dwoch lokatorow
ja 3 tygodnie po cc juz zapominam ze w ciazy bylam jaakies takie to nierealne mi sie sie wydaje a jak zobaczylam zdjecie ktore moj mi zrobil rano przed wyjazdem do szpitala to sie przerazilam jaka wielka bylam jednak sie tego tak nie widzi teraz wbijam sie w swoje jeansy i jest super
dziewczynki ok. bezproblemowe zgrzeszylabym gdybym narzekala bo mam czas i posprzatac i ugotowac i generalnie wszystko zrobic bez niczyjej pomocy
chlopcy caluja i tula sie do siostr wiec jest ok. zadnych objawow zazdrosci starszy ogarnia juz przedszkole a mlodszy pzyzwyzail sie ze jest sam przedpoludniem
wszystkim mamom zycze duzo zdrowia i cierpliwosci najgorzej jest tak od 34 tygodnia w 37 jest juz naprawde ciezko ale warto sie przemeczyc i dotrwac jak najdluzej zeby szybko wyjsc ze szpitala i zeby bylo dobrze
ja poszlam w poniedzialek a w czwartek bylam w domu takze tak jak sobie z gory zalozylam
O fuck! No to oby nie długo! A przypomnij mi, u Ciebie jest 2k2o??Jestes nie do zdarcia [emoji14] caly czas podziwiam ile masz sil, zdrowia i entuzjazmu. Pozycz troche bo mi juz braklo wszystkiego
Miedzy moimi chlopakami zrobila sie spora roznica 2170/2557, kibluje w szpitalu na mega niewygodnym lozku. W nocy same mi lzy plynely z bolu miednicy, kręgosłupa itd. Czekam jak zajrzy do mnie moj pryw gin z jakimiś dobrymi wiesciami bo na obchodzie mnie troche olali. Jedyne co uslyszalam to ze zostaje "do konca, a koniec niedlugo", dzis 35+5... Ciekawe jak DLUGO ma trwac NIEDLUGO
Jestes nie do zdarcia caly czas podziwiam ile masz sil, zdrowia i entuzjazmu. Pozycz troche bo mi juz braklo wszystkiego
Miedzy moimi chlopakami zrobila sie spora roznica 2170/2557, kibluje w szpitalu na mega niewygodnym lozku. W nocy same mi lzy plynely z bolu miednicy, kręgosłupa itd. Czekam jak zajrzy do mnie moj pryw gin z jakimiś dobrymi wiesciami bo na obchodzie mnie troche olali. Jedyne co uslyszalam to ze zostaje "do konca, a koniec niedlugo", dzis 35+5... Ciekawe jak DLUGO ma trwac NIEDLUGO
Tak u mnie 2k2o. Był u mnie przed chwila moj lekarz, mowi zebym zostala do piatku, pozniej sie zobaczy. Cc chcialby zrobic za 10-14 dni dopiero, niestety mozliwe że mnie tu beda chcieli zostawić na oddziale do konca :/ ale on na to nie nalega, ze jak bedzie spokojnie i bez rozwarcia to żebym sie wypisala na żądanie. Zobaczymy.kurcze wspolczuje....
ja bylam w sumie 3 noce a od tego lozka tak mnie bolal kregoslup jak cholera... wiec wiem o czym mowisz a jeszcze najgorsze po cc u mnie takie przedpotopowe lozka ze bez regulacji na pilota tylko na szynie wiec ja zeby moc wstawac musialam spac prawie w pozycji siedzacej...
a kiedy chca ciac ?
mi sie nie wiem jakim cudem to wszystko udalo, naprawde.... chyba sila woli tak sobie od poczatku wszystko wmowilam ze sie sprawdzilo
trzymam kciuki zebys jak najszybciej byla w domku z dziecmi
a ja wlasnie wstawilam z Aska na reku ciasto do piekarnika cala trojka spi a starszy jeszcze w przedszkolu
Jakie z nich slodziaki a pampersy 0 czy 1 szly od poczatku? Bo niby 0 to do 2,5kg i sie zastanawiam jak to wyglada, a Twoje dziewczyny przeciez okolo 2,5 mialy jak sie urodzilymoje panny w poniedzialek skonczyly 3 tygodnie nie wiem ile waza bo polozna byla raz i nie wazyla wiec pewnie na 7 tygodni na szczepieniu sie dowiem ale wyrastamy z rozmiaru 50 i wchodzimy w 56 na szczescie bo tych na 50 mialam tak na styk... no ale przy czworce dzieci mam codziennie 2 pralki...a dna kosza nie widac
@aniaplus, odkąd pojawiłam się na tym wątku bardzo Ci kibicuje. Miedzy nami nie wielka różnica (ja dziś 35t0d), moje dzieci troszkę mniejsze.Jestes nie do zdarcia [emoji14] caly czas podziwiam ile masz sil, zdrowia i entuzjazmu. Pozycz troche bo mi juz braklo wszystkiego
U mnie z szyjka byly cyrki, pod koniec sierpnia jak przyszlam do szpitala zeby sterdydy na plucka podali to pani dr stwierdzila ze juz nie ma szyjki, porod w toku a rozwarcie na opuszek. Po 3 czy 4 dniach szyjka miala 3 cm i bez rozwarcia, takze tego teraz tez ma ok 2,5cm.@aniaplus, odkąd pojawiłam się na tym wątku bardzo Ci kibicuje. Miedzy nami nie wielka różnica (ja dziś 35t0d), moje dzieci troszkę mniejsze.
Mam nadzieję, że wszystko do końca bedzie u Ciebie dobrze i tak jak planuje Twoj gin za dwa tygodnie spotkasz sie z dzieciakami po drugiej stronie brzucha.
U Ciebie szyjka sie skracała? Jak to teraz wygląda?
Ja pobytu w szpitalu tez nie wspominam najlepiej. Tak jak któraś pisała, łóżka z poprzedniej epoki. Dasz wyżej - nie wygodnie. Dasz niżej - nie mozesz wstać...
Dieta cukrzycowa pożal się boże...
Wiem co mnie czeka po cc... wstać i najlepiej się nie kłaść, bo kolejna próba to wyczyn niczym wspinaczka...
Dobre pytanie z tymi pampersami. Mam 1. A pewnie trzeba 0 kupić. Jakie firmy mają "zerówki"?
Jak każdą z nas chyba!! [emoji16][emoji16] Ja potrzebowałam 20 tygodni, żeby się oswoić