Ja tez nie bede sobie zyl wypruwac dla kp, przy blizniakach trzeba miec sile. Z jednym mozna sie cackac i walczyc, bo predzej czy pozniej sie odpocznie, ale jak dwa ssaki glodne a w cyckach pusto, to trzeba schowac dume w kieszen Fajnie ze te dwa tygodnie Wam sie udalokarmilismy mieszanie ale od dwoch dni tak malo w cyckach ze dziewczyny nawet nie chca chwytac piersi bo tak licho leci wiec jedziemy wlasciwie na samej butli na bebilonie w szpitalu tez dawali bebilon, wlasciwie juz zaraz po porodzie powiedzieli czy jest sens zebym w ogole karmila skoro biorac pod uwage moja sytuacje w domu tj. dzieci to i tak nie bede w stanie karmic no ale cos tam wypily, najwazniejsze ze siare wypily
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiem. Kroplowki mam co 8 hTez dostawalam dwie kroplowki, kazda 12h. Po tej dawce super sie czulam, nic mnie nie bolalo. W domu biore Mg 4x2 a i tak brzuch sie spina, jednak ta kroplowa byla mega pomocna jutro Cie wypisza?
Pierwsza mocniejsza, dwie kolejne słabsze.
Jutro przychodzi rano moja dr to może się coś dowiem.
Już chciałabym być w domu...
Wierze, tlumacz sobiw to tak, ze Cie podrepuja i do porodu już bedziesz w domu, a gdyby Ci nie dali teraz tego Mg to mogloby byc roznieJeszcze nie wiem. Kroplowki mam co 8 h
Pierwsza mocniejsza, dwie kolejne słabsze.
Jutro przychodzi rano moja dr to może się coś dowiem.
Już chciałabym być w domu...
Śliczne te twoi aniołki!a zapomnialam
A ty dziewczyno, jak zawsze pozytywna. Podziwiam takiego nastawienia.
mama płci męskiej
Fanka BB :)
@ania_ka87 śliczne są oby jak najdłużej takie grzeczne pozdrawiamy
Jak tam u Was? Wszystko dobrze? Odezwij sie jak znajdziesz chwileNo i urodzilam 36.6 tydz ciazy chlopaki jeden 49 cm 2820 i drugi 52 cm i 2840. Dochodze do siebie.
Ja jutro 35+0! W poniedziałek u gina jestem, może jakiś termin cc mi wyznaczy.Hej dziewczyny, ja dzis dobilam do 35+0 juhu Wam tez tego zycze, tylko zebyscie te koncowke lepiej znosily niz ja
U mnie ogólnie nieźle. W środę nad morze jechaliśmy, tylko na 1 noc, więc 4 h w aucie w środę i tyle samo w czwartek na powrót. Podróż super ogólnie, ale strasznie mi stopy spuchły! W drodze tam kostek mi nie było widać, a jak wróciliśmy do domu to miałam stopy jak hobbit [emoji32]
Poza tym ok. Ale i tak już marzę o skończonym 37 tc i cc.
Podziwiam, ja bym sie nie porwala na taki wyjazd. Dla mnie pol godziny w aucie to juz katorga, strasznie brzuch boli i sie stawia... Fajnie ze mialas jeszcze okazje wyskoczyc przed porodem ja w poniedziałek ktg i usg z pomiarami <3 oby rosli ladnieJa jutro 35+0! W poniedziałek u gina jestem, może jakiś termin cc mi wyznaczy.
U mnie ogólnie nieźle. W środę nad morze jechaliśmy, tylko na 1 noc, więc 4 h w aucie w środę i tyle samo w czwartek na powrót. Podróż super ogólnie, ale strasznie mi stopy spuchły! W drodze tam kostek mi nie było widać, a jak wróciliśmy do domu to miałam stopy jak hobbit [emoji32]
Poza tym ok. Ale i tak już marzę o skończonym 37 tc i cc.
reklama
Hej dziewczyny, wtrące sie trochę ale mam pytanie ponieważ jestem w ciąży bliźniaczej i czy któraś z Was miała jakies komplikacje w ciąży lub ma? Mam dopiero 12 tydzien a juz drugi raz leze w szpitalu z powodu bólów i krwawienia i sie boje juz o najgorsze [emoji30]
Podziel się: