Ja tez nie bede sobie zyl wypruwac dla kp, przy blizniakach trzeba miec sile. Z jednym mozna sie cackac i walczyc, bo predzej czy pozniej sie odpocznie, ale jak dwa ssaki glodne a w cyckach pusto, to trzeba schowac dume w kieszenkarmilismy mieszanie ale od dwoch dni tak malo w cyckach ze dziewczyny nawet nie chca chwytac piersi bo tak licho leci wiec jedziemy wlasciwie na samej butlina bebilonie
w szpitalu tez dawali bebilon, wlasciwie juz zaraz po porodzie powiedzieli czy jest sens zebym w ogole karmila skoro biorac pod uwage moja sytuacje w domu tj. dzieci to i tak nie bede w stanie karmic no ale cos tam wypily, najwazniejsze ze siare wypily
![]()
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiem. Kroplowki mam co 8 hTez dostawalam dwie kroplowki, kazda 12h. Po tej dawce super sie czulam, nic mnie nie bolalo. W domu biore Mg 4x2 a i tak brzuch sie spina, jednak ta kroplowa byla mega pomocnajutro Cie wypisza?
Pierwsza mocniejsza, dwie kolejne słabsze.
Jutro przychodzi rano moja dr to może się coś dowiem.
Już chciałabym być w domu...
Wierze, tlumacz sobiw to tak, ze Cie podrepuja i do porodu już bedziesz w domu, a gdyby Ci nie dali teraz tego Mg to mogloby byc roznieJeszcze nie wiem. Kroplowki mam co 8 h
Pierwsza mocniejsza, dwie kolejne słabsze.
Jutro przychodzi rano moja dr to może się coś dowiem.
Już chciałabym być w domu...
Śliczne te twoi aniołki!a zapomnialam
A ty dziewczyno, jak zawsze pozytywna. Podziwiam takiego nastawienia.
mama płci męskiej
Fanka BB :)
Jak tam u Was? Wszystko dobrze? Odezwij sie jak znajdziesz chwileNo i urodzilam 36.6 tydz ciazy chlopaki jeden 49 cm 2820 i drugi 52 cm i 2840. Dochodze do siebie.
Ja jutro 35+0! W poniedziałek u gina jestem, może jakiś termin cc mi wyznaczy.Hej dziewczyny, ja dzis dobilam do 35+0 juhuWam tez tego zycze, tylko zebyscie te koncowke lepiej znosily niz ja
![]()
U mnie ogólnie nieźle. W środę nad morze jechaliśmy, tylko na 1 noc, więc 4 h w aucie w środę i tyle samo w czwartek na powrót. Podróż super ogólnie, ale strasznie mi stopy spuchły! W drodze tam kostek mi nie było widać, a jak wróciliśmy do domu to miałam stopy jak hobbit [emoji32]
Poza tym ok. Ale i tak już marzę o skończonym 37 tc i cc.
Podziwiam, ja bym sie nie porwala na taki wyjazd. Dla mnie pol godziny w aucie to juz katorga, strasznie brzuch boli i sie stawia... Fajnie ze mialas jeszcze okazje wyskoczyc przed porodemJa jutro 35+0! W poniedziałek u gina jestem, może jakiś termin cc mi wyznaczy.
U mnie ogólnie nieźle. W środę nad morze jechaliśmy, tylko na 1 noc, więc 4 h w aucie w środę i tyle samo w czwartek na powrót. Podróż super ogólnie, ale strasznie mi stopy spuchły! W drodze tam kostek mi nie było widać, a jak wróciliśmy do domu to miałam stopy jak hobbit [emoji32]
Poza tym ok. Ale i tak już marzę o skończonym 37 tc i cc.
reklama
Hej dziewczyny, wtrące sie trochę ale mam pytanie ponieważ jestem w ciąży bliźniaczej i czy któraś z Was miała jakies komplikacje w ciąży lub ma? Mam dopiero 12 tydzien a juz drugi raz leze w szpitalu z powodu bólów i krwawienia i sie boje juz o najgorsze [emoji30]
Podziel się: