reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ano widzisz u mnie jest od początku tydzien roznicy miedzy chlopakami i tez jest ok. I tez ten mniejszy jest dużo bardziej ruchliwy :) ciekawe czy jak sie urodza to te roznice w temperamencie nadal beda tak widoczne ;) mam nadzieje ze beda chociaz wiecej spac niz w brzuchu bo ilez mozna rozrabiac? :p
Dziewczynkę poczułam w 16 tygodniu. I od tamtej pory bryka na potęgę :)
Przepływy mam kontrolowane wiec pewnie taka jej uroda ;)

reklama
no i dla mojego lekarza dzieci sa za male...
mam konsultacje pilna w Poznaniu...troche jestem podlamana... dziewczynki maja po 1390g to 31+2 tydzien...
szyjka ok. dluuuuga i wszystko trzyma ;)

no i dla mojego lekarza dzieci sa za male...
mam konsultacje pilna w Poznaniu...troche jestem podlamana... dziewczynki maja po 1390g to 31+2 tydzien...
szyjka ok. dluuuuga i wszystko trzyma ;)
Ojej, ale to przeciez bliznieta, nie musza być tak samo duze jak z pojedynczej ciazy. A Twoi chlopcy duzi sie rodzili? Moze dziewczynki beda po prostu drobniutkie?

no mowil ze ok.
21 czerwca wazyly 985g i 895g.
jutro bede dzwonic... najlepiej by bylo jeszcze w tym tygodniu bo w przyszlym mamy tydzien adaptacyjny w przedszkolu i musze ze starszym chodzic...

no mowil ze ok.
21 czerwca wazyly 985g i 895g.
jutro bede dzwonic... najlepiej by bylo jeszcze w tym tygodniu bo w przyszlym mamy tydzien adaptacyjny w przedszkolu i musze ze starszym chodzic...
Chyba PILNA konsultacja ma to do siebie ze ma byc szybko... Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. A Ty sie nie martw na zapas, umow szybko wizyte i będziesz spokojniejsza :*

reklama
Do góry