mama płci męskiej
Fanka BB :)
Dokładnie. Oby tylko dobrze się potoczyło również pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tylko żeby wszystko się dobrze to toczyło.Witajcie dziewczyny. Poczatek drogi i mys kiedy to zleci szybciej niz sie zdaje ja tez niedawno to dopiero poczatek a tu za pasem 30 tydz a co do dolegliwosci to faktycznie dla mnie tez nie sa laskawe i w porownaniu z pojedyncza ciaza to jakis armagedon pozdrawiam
Dokładnie tylko żeby wszystko się dobrze to toczyło.
hej
wybil mi dzis 31 tydzien i brzuch mi drastycznie opadl... w poniedzialek wizyta... mam nadzieje ze dziewczyny jeszcze troche wytrzymaja[/QUOT
Bedzie dobrze napewno posiedza i beda rosly. Ja po Tobie jestem do rozwiazania hmm i ostatnio nie moglam zasnac i jakis strach mnie oblecial czy dam rade bo to nie jedno dziecko a dwoje, czy starczy mi sil i cierpliwosci zwlaszcza ze starsza dwojka takze mnie potrzebuje.
@gorzkosia7 ja poki co sie nad tym nie zastanawiam....
tak naprawde jakos wcale nie obawiam sie jak bedzie potem...no moze tylko o to czy w ogole bede mogla chociaz te 5 godzin pospac...
ale tak wiem ze ogarne, meczy mnie tylko ciagle ta mysl....byle donosic do tego 37 tygodnia...
No fakt ja tez bym chciala do bezpiecznego terminu donosic ale jak bedzie zobaczymy bo jeden dzien gorszy jeden lepszy a jak lepszy to zawszy przesadze z pracami domowymi i wieczorem ledwo zyje i obiecuje sobie ze juz zwolnie ze nie bede szarzowac zeby nic sie zlego nie dzialo niestety do kolejnego razu.@gorzkosia7 ja poki co sie nad tym nie zastanawiam....
tak naprawde jakos wcale nie obawiam sie jak bedzie potem...no moze tylko o to czy w ogole bede mogla chociaz te 5 godzin pospac...
ale tak wiem ze ogarne, meczy mnie tylko ciagle ta mysl....byle donosic do tego 37 tygodnia...
5 h? Marzenie! Moje dziewczyny mają miesiąc, najdłużej pospałam 3 h. Życzę żeby twoje były większymi śpiochami
No fakt ja tez bym chciala do bezpiecznego terminu donosic ale jak bedzie zobaczymy bo jeden dzien gorszy jeden lepszy a jak lepszy to zawszy przesadze z pracami domowymi i wieczorem ledwo zyje i obiecuje sobie ze juz zwolnie ze nie bede szarzowac zeby nic sie zlego nie dzialo niestety do kolejnego razu.