reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja od piątku kibluję w szpitalu (ciśnienie, obrzęki, cukrzyca)... W piątek mam mieć badania i decyzję kiedy poród, a jak panny będą nadal główkowo to mam 90% szans na poród SN :)
W piątek dzieciaczki ważyły po 3kg, jedna minimalnie mniej.

reklama
Ja od piątku kibluję w szpitalu (ciśnienie, obrzęki, cukrzyca)... W piątek mam mieć badania i decyzję kiedy poród, a jak panny będą nadal główkowo to mam 90% szans na poród SN :)
No to waga mega!! Możecie już powoli działać:-) a który jesteście dokładnie tc?? To opuchlizna, obrzęki to też zatrzymują w szpitalu??

No coz, dolegliwości nie zazdroszczę, ale bliskiego rozwiazania jak najbardziej :p daj znac co w piątek postanowia :)

No to waga mega!! Możecie już powoli działać:-) a który jesteście dokładnie tc?? To opuchlizna, obrzęki to też zatrzymują w szpitalu??
Dzisiaj jest 36t4d :)
Jeśli obrzęki są powiązane z nadciśnieniem, to mogą zatrzymać, szczególnie jeśli puchną nie tylko stopy (mi doszły jeszcze dłonie).
Na szczęście w nieszczęściu, w szpitalu wieje nudą, to nic innego nie robei tylko leżę i czytam, czasem wyjdę na korytarz, jak przyjdzie mąż z synkiem. Ciśnienie spadło, obrzęki też nie są tak koszmarne jak przy przyjęciu :)

No coz, dolegliwości nie zazdroszczę, ale bliskiego rozwiazania jak najbardziej :p daj znac co w piątek postanowia :)
Jak najbardziej :)

Dzisiaj jest 36t4d :)
Jeśli obrzęki są powiązane z nadciśnieniem, to mogą zatrzymać, szczególnie jeśli puchną nie tylko stopy (mi doszły jeszcze dłonie).
Na szczęście w nieszczęściu, w szpitalu wieje nudą, to nic innego nie robei tylko leżę i czytam, czasem wyjdę na korytarz, jak przyjdzie mąż z synkiem. Ciśnienie spadło, obrzęki też nie są tak koszmarne jak przy przyjęciu :)

Jak najbardziej :)
A jakie miałaś ciśnienie?? Ja też ostatnio miewam wysokie i jutro mam iść na wizytę, dostałam jakieś dodatkowe badania i mamy je konsultować.

reklama
Witam. To i ja dołączę. Jestem w 11 i 5 tc bliźniaczej. Dowiedziałam się dopiero parę dni temu. Na wcześniejszym USG nie było widać. Jestem naprawdę jeszcze zszokowana, ale i szczęśliwa.
:biggrin2:
Witam☺️ ja jestem na początku swojej drogi w trzypaku. To mój 8t6d. Dolegliwości mam naprawdę podwójne jak nigdy wcześniej...
Witajcie dziewczyny. Poczatek drogi i mys kiedy to zleci szybciej niz sie zdaje ja tez niedawno to dopiero poczatek a tu za pasem 30 tydz:szok: a co do dolegliwosci to faktycznie dla mnie tez nie sa laskawe i w porownaniu z pojedyncza ciaza to jakis armagedon:eek: pozdrawiam

Do góry