walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No coś mam takie przeczucieMówisz że dziewczyny będą większe? [emoji459] [emoji5] [emoji7] [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś mam takie przeczucieMówisz że dziewczyny będą większe? [emoji459] [emoji5] [emoji7] [emoji8]
Super. Gratuluję i będziesz miała kogo dźwigać na końcówce jak ja;-)Hej my po usg. Chlopcy wszystko maja na swoim miejscu, rosna swietnie jak na bliznieta. Jeden idealny co do dnia z miesiaczki 25+3d, drugi nawet wiekszy bo 26+3d. Roznica miedzy nimi w ogolnej skali 8%, żaden nie zeruje na drugim na poprzednim usg roznica tez byla 8% wg wyliczen jeden ma 860g, drugi 795g. Poki co lekarz milo zaskoczony i stwierdzil ze takie badanie to sama przyjemnosc 
Dzieki, zobaczymy jak beda rosnac pozniej. Starszy tez do 32 tc rosl pieknie a pozniej bardzo zwolnil mimo ze przeplywy byly dobre i lozysko wydolne. Dlatego nie nastawiam sie na kolosow, tym bardziej ze cc w 37 tc bedzieSuper. Gratuluję i będziesz miała kogo dźwigać na końcówce jak ja;-)
Mi wszyscy mówili że będą Dziewczynki maleńkie i aby by 2500 g ważyły to już super. A tu już przekroczone i jeszcze dwa tygodnie mam zostały;-)Dzieki, zobaczymy jak beda rosnac pozniej. Starszy tez do 32 tc rosl pieknie a pozniej bardzo zwolnil mimo ze przeplywy byly dobre i lozysko wydolne. Dlatego nie nastawiam sie na kolosow, tym bardziej ze cc w 37 tc bedzie
Pieknie beda na pewno silne i szybko ze szpitala wyjdziecie ostatnio czytałam ze dziewczyna urodzila bliznieta 4050 i 3860, nie wiem jak to mozliwe ale podziwiam ze tyle byla w stanie nosic. Mnie lekarz powiedzial ze jak beda mieli 2200 to juz super i wiecej nie musza, bo beda traktowani juz jako z prawidlowa waga.Mi wszyscy mówili że będą Dziewczynki maleńkie i aby by 2500 g ważyły to już super. A tu już przekroczone i jeszcze dwa tygodnie mam zostały;-)
Pięknie rosną maluszki oby tak dalejHej my po usg. Chlopcy wszystko maja na swoim miejscu, rosna swietnie jak na bliznieta. Jeden idealny co do dnia z miesiaczki 25+3d, drugi nawet wiekszy bo 26+3d. Roznica miedzy nimi w ogolnej skali 8%, żaden nie zeruje na drugim na poprzednim usg roznica tez byla 8% wg wyliczen jeden ma 860g, drugi 795g. Poki co lekarz milo zaskoczony i stwierdzil ze takie badanie to sama przyjemnosc 
Nie martw sie na zapas, z tego co czytam tu na forum, to dziewczyny czasem maja wyzsza na czczo niz po wypiciu po 1hPięknie rosną maluszki oby tak dalej
Ja dzisiaj po obciążeniu glukozą. Robiłam na NFZ wiec nie mam wglądu w wynik. Ale martwię się, bo na czczo na glukometrze wynik 95 a to górna granica.
Wizyta w piątek.
No właśnie mi teraz jest już trochę ciężko... do tego jeszcze dochodzą mega puchnące i bolące stopy :-/Pieknie beda na pewno silne i szybko ze szpitala wyjdziecie ostatnio czytałam ze dziewczyna urodzila bliznieta 4050 i 3860, nie wiem jak to mozliwe ale podziwiam ze tyle byla w stanie nosic. Mnie lekarz powiedzial ze jak beda mieli 2200 to juz super i wiecej nie musza, bo beda traktowani juz jako z prawidlowa waga.