reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ale wszystko ok z ciaza i dziewczynkami? Nic sie nie dzieje? Opieka nad chlopcami juz Ci sie daje we znaki?

z dziewczynkami jak najbardziej ok. harcuja juz strasznie w tym brzuchu :)
nic sie dzieki Bogu nie dzieje a ja nadal robie wszystko jakos ;) wlasnie wrocilam z zakupow z chlopcami oczywiscie...8-) powoli chcialabym miec juz wszystko ogarniete w razie co :) musze jeszcze to lozeczko i materac ogarnac i to by bylo na tyle bo chyba juz wszystko mam :) a i moja wyprawke do szpitala zeby na koniec lipca spakowac torbe, choc mam nadzieje ze jak najdluzej polezy sobie w domu :D

reklama
z dziewczynkami jak najbardziej ok. harcuja juz strasznie w tym brzuchu :)
nic sie dzieki Bogu nie dzieje a ja nadal robie wszystko jakos ;) wlasnie wrocilam z zakupow z chlopcami oczywiscie...8-) powoli chcialabym miec juz wszystko ogarniete w razie co :) musze jeszcze to lozeczko i materac ogarnac i to by bylo na tyle bo chyba juz wszystko mam :) a i moja wyprawke do szpitala zeby na koniec lipca spakowac torbe, choc mam nadzieje ze jak najdluzej polezy sobie w domu :D
To super, bardzo sie ciesze :) a lozeczko i materacyk to juz tyle co nic ;) nawet jesli bedziesz miala je w ostatniej chwili to rach ciach i zlozone :)

Witam w piątek 29.06.przyszli niespodziewanie przez cc na świat moi synowie.Mieli jeszcze dużo czasu bo termin na 28.09 więc bardzo wcześnie w 27tc.Dostalam rano krwawienia i skurczy a jak pojechałam do szpital okazalo się że dobrze że się pchają na świat bo wkradło się ttts i natychmiast trzeba ciąć.Urodzili się z wagą jeden 900g drugi 1100.Prosze o modlitwę za maluszków by to jakoś przetrwaly.Wierze że będzie dobrze jestem dobrej myśli
Myślę o Was! Jak chłopcy? Jak ty się czujesz?

Witam w piątek 29.06.przyszli niespodziewanie przez cc na świat moi synowie.Mieli jeszcze dużo czasu bo termin na 28.09 więc bardzo wcześnie w 27tc.Dostalam rano krwawienia i skurczy a jak pojechałam do szpital okazalo się że dobrze że się pchają na świat bo wkradło się ttts i natychmiast trzeba ciąć.Urodzili się z wagą jeden 900g drugi 1100.Prosze o modlitwę za maluszków by to jakoś przetrwaly.Wierze że będzie dobrze jestem dobrej myśli
Duzo sily . bedzie dobrze musi byc. Trzymam mocno kciuki

reklama
Do góry